Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az élettársam sokszor úgy...

Az élettársam sokszor úgy beszél velem, mint a kutyával. Normális az ilyen?

Figyelt kérdés

Megette a túrórudit, kérdeztem hol a papír, mert lehet vele nyerni. Nem válaszol, majd azt mondja hagyjam,és , hogy ő nem mozdul. Nem azt mondtam, hogy adja ide, hanem, hogy hol van. Erre olyanokat mond, hogy a retkes qrva anyás meg húzz a p.csába, szedjél be gyógyszert stb...

Most ébredt, de ez elég ok arra, hogy így beszéljen velem? Ilyenkor fognám magam és elmennék innen.

2012. okt. 30. 22:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%

"úgy beszél velem, mint a kutyával"

Nem,nem én a kutyámmal is sokkal szebben beszélek,nem hogy a párommal!

2012. okt. 30. 22:26
 12/23 anonim ***** válasza:
97%
Persze, mindig van kifogás: most ébredt, rossz napja volt a munkahelyen, sótlan a leves (az meg már megint a te hibád), fáj a haja (az is a te hibád)...
2012. okt. 30. 22:26
 13/23 anonim ***** válasza:
Persze hogy normális, hiszen van egy kapcarongya (te), aki ezt eltűri. Akkor miért ne tenné?
2012. okt. 30. 23:02
 14/23 anonim ***** válasza:

Erre nem mentség, hogy most ébredt. Egy tapló a párod az első ilyen után úgy otthagynám, mint a sz@rt. Attól, hogy valakinek rossz a kedve még nem engedheti meg magának ezt a hangnemet.

Te meg ne tűrd el ezt, mondd meg neki, ha ennyi telik tőle, akkor elmehet.

2012. okt. 30. 23:20
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én a kutyámmal sem beszélek így.
2012. okt. 31. 00:09
 16/23 anonim ***** válasza:

LIVIN' LA VIDA LOCA:D óóóó-ó-ó-ó--ÓóóóóóóóÓóóóÓ

jajjjj édesem:D ne legyél már ilyen kis papucs. már harmadikban megmondta a napközis tanci, miközben fogócskáztunk, hogy ne fussunk a fiúk után, mi nők vagyunk, finomak, gyönyörűek, utánunk fussanak:P legyen már büszkeséged tee, ne hagyd hogy egy fütyi így bánjon veled, én a helyedben már az első alkalommal fogtam volna és pofán csesztem volna egy serpenyővel[ha szerencsém van pont nem vette be a serpenyő-elleniszert:SSS https://www.youtube.com/watch?v=0WDeBcLvmFk]

szóval cicukám lépj le, és keress egy pasit aki megbecsül téged...már ha hagyod, hogy megbecsüljön..ez inkább rajtad múlik:D

hajrá cukkancs

2012. okt. 31. 01:02
 17/23 anonim ***** válasza:
És nem vetted elő a sodrófát jó reggelt édes?
2012. okt. 31. 08:11
 18/23 anonim ***** válasza:

Épp annyira normális, mint az, hogy te megrökönyödsz rajta, kifogásokat keresel, elaltatod magadban a rossz érzéseidet ezzel kapcsolatban, és elintézed annyival, hogy "jajj, amúgy rendes, de most kicsit fáradt".

Az első ilyennél kellett volna megvárni, míg lenyugszik, leülni vele, beszélni arról, hogy szerinte ki vagy te neki, hogy így beszélhet veled, és a következő alkalommal, ha ilyet tesz, megköszönöd az elmúlt X évet, és nem nézel többet vissza.

Hát komolyan... ezt a szádba kell rágni? Miért?

2012. okt. 31. 10:11
 19/23 anonim ***** válasza:

1. Én a kutyámmal se beszélek igy

2. Egyáltalán nem normális ahogy veled beszél, a következő alkalommal meg is fog verni?

3. Az, hogy most ébredt fel nem ok arra, hogy igy beszéljen veled.

4. Szerintem, huzz el onnan minél hamarabb, ha ezt most elnézed tőle, késöbb még rosszabbak jönnek. Senkinek nincs joga igy az embertársával beszélni, nem hogy pont az élettársával. Szerinted akkor mennyire szeret Ő téged. Hagyd ott és kerüld az ilyen tipusú férfiakat.

2012. okt. 31. 11:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Te ezt komolyan kérdezed, hogy normális-e? Dehogy az! Nekem egyszer mondana ilyet valaki, már röpülne is vagy én húznék el onnan, de azonnal!
2012. okt. 31. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!