Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom szerint elhanyagolom...

A párom szerint elhanyagolom és csak a gyerekekkel foglalkozom. Hogyan tudnánk megtalálni az arany középutat?

Figyelt kérdés
2 kicsi gyerekkel vagyok itthon. A párom mostanában már semmiben sem segít, maga után sem pakol el, mert szerinte itthon vagyok, van rá időm. Mire délután hazaér, én már teljesen elfáradok gondolom ez a viselkedésemen és a kinézetemen is meglátszik, így megértem, ha elhanyagolva érzi magát, de nem tudja elfogadni, hogy az itthon lét sem a pihenésből és heverészésből áll. Már kértem, hogy kicsit segítsen be legalább a gyerekek körül (fürdetés, etetés), de sértve érzi magát így maximum arra hajlandó, hogy mesét olvasson a nagyobbnak.
2012. okt. 29. 07:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

Hát kérdező, a férjed minden, csak nem férfi. Tudod egy felnőtt férfi nem hagy széjjel maga után semmit, és segít otthon is. Továbbá alapszinten tud főzni (egyszerűeket, de azt jól).

Sajnos a férfiak kb fele ilyen trehány "én dolgozom, oszt jó'van" típusú, semmire sem használható. A gyerekekkel semmit nem foglalkoznak, sőt még idegesíti is őket. Az ilyen emberek ratyik. Zombik. Sajnálom hogy neked ilyen jutott.

2012. okt. 29. 10:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit tennék hozzá, hogy a 9-es és a 10-es válaszomat nyugodtan dugd a férjed orra elé és azt, hogy azt tanácsolom: hagyd ott a fenébe már most, mert amikor visszamész dolgozni, akkor még rosszabb lesz a helyzet.

Az ilyen ember, aki nem a társad, nem az, akire számíthatsz és közösen haladtok valamilyen cél felé, az nem éri meg, hogy vele legyél.

Tudom, én is abban éltem amiben te most vagy, és az hazugság, hogy ha majd te is dolgozol, akkor majd ő is segít és megosztja veled az otthoni teendőket. NEM FOGJA! A te nyakadba zuhan az egész és teljesen kikészülsz.

Ha a te lakásod, akkor rúgd ki, ha nem, akkor költözz el a szüleidhez vagy akihez tudsz. Ha kellesz neki, akkor tegyen valamit ő is érted. Csak akkor fogadd vissza, ha tisztázzátok, hogy ő miben vállal részt. És amint ezt nem tartja be, akkor lapát.

Amúgy az én volt férjem a válóperkor kesergett, hogy hát igen, nem így kellett volna, de mondtam, hogy ez már késő. Évei voltak rá, hogy tegyen valamit, csak akkor nem akart mert nem vette komolyan, hogy vége is lehet, csak engem tett tökre lelkileg, testileg és anyagilag, a gyerekekkel pedig nem foglalkozott mint egy apa.

2012. okt. 29. 10:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát másképpen nem megy az arany középút megtalálása, csakis úgy, ha a párod is hoz ezért áldozatokat. Ez jelen esetben azt jelenti, hogy besegít a gyerekek körül. Hagytad már rá egy kicsit a gyerekeket? Mert szerintem ideje lenne, akkor megtudná, hogy nem móka és kacagás az otthonlét. Szóval azt kéne megértenie, hogy ha segít, akkor nem lesz elhanyagolva sem.
2012. okt. 29. 10:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért durva, hogy párod ennyit segít a gyerekek körül... kell neki a pihi, oké, de nem csak a tiéd a gyerek, mint otthoni munka...
2012. okt. 29. 12:02
 15/15 anonim ***** válasza:
76%
Hat igen sajnos sok europai ferfi meg mindig szenved az egojatol. Mindig is utaltam hallani h ez noi munka ez meg ferfi munka. Egy kapcsolat akkor tud mukodni, ha megszotjuk a gondokat, munkakat, oromoket. Ha ez felborul, akkor nem mukodik. Sajnos az en ferjem is rendetlen, baromi koszos csaladban nott fel, igy neki mast jelent a kosz es rendetlenseg mint nekem. Igy ami mar nekem rendetlen vagy koszos az neki meg nem, en ilyenkor lazan raszolok, h pakoljon el maga utan, vagy vigye ki a mosokonyhaba a szennyes cuccait mert mosni keszulok, vagy nyirja le a fuvet, vagy teregessen ki, mert epp gyereket furdetek. Igaz magatol nem jon ra, igy kiadom neki a munkat, es megcsinalja. Eleinte szova tette, h miert adom ki neki a munkat mint egy fonok, mire a valszom az volt ha magatol nem jon ra, akkor kenytelen vagyok. Igy mar nem szol, megcsinalja. En ugyanugy dolgozom napi 7.30 orat mint o, ugyanugy egy orat utazom a melohelyemre, es meg tobbet is keresek, tehat nekem az a duma nem jon be, h mert o dolgozik, mert ugyanugy lenyomom a sajat magam orajat, igy az otthoni munka is kozos.
2012. okt. 29. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!