Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jegygyűrűt (arany) lehet...

Jegygyűrűt (arany) lehet kisebbíttetni?

Figyelt kérdés
Amikor megrendeltük a gyűrűket jó volt a méret. Azóta fogytam pár kg. Egy hónapja volt az esküvőnk, és kissé lazának érzem. Lehet szűkíttetni? Hogyan működik? Fog látszódni? Árban kb. mennyibe kerül?
2012. szept. 8. 08:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet szűkíttetni , szerintem bármelyik ékszerboltban.

Nem látszik (legalábbis az én gyűrűmön nem).

2012. szept. 8. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Kivesznek belőle x mm-t, majd újra összeforrasztják.

NEm látszik, ha jó helyre viszed, van pár béna, max a mintában, ha van rajta, vagy ha sokat kell kivenni, és van benne kő, lehet újra kell foglani( bár itt csak ragasztani, az talán nem különdíjas).

Ára ékszerboltfüggő, illetve függ a technikától is. 2-3000 nél nem drágább szerintem sehol se, ez is egy nagyon max. ár.

2012. szept. 8. 09:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet szűkíteni és nem fog látszani, egészen biztos :)

Nekem ingyen szűkítették, ott ahol vette a párom. De szerintem 1000 Ft-nál nem kérhetnek tőbbet, sőt, amit kivágtak belőle azt vissza KELL adják, vagy az árát annak a darabnak.

2012. szept. 8. 09:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Húú, köszönöm:)! Kicsit féltem attól, hogy körülményes dolog, mert a tágításról többet hallani. Van benne kő 1 db, fehér arany és középen egy csík sárga arany. Akkor szerintem első körbe oda fogjuk vinni, ahol vettük. Köszönöm a válaszokat:)!
2012. szept. 8. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!