Pénzkérdésben létezik arany középút?
Itt is sok kérdésben boncolgatták már a pénzkérdést, de jó megoldást még nem láttam. Van egyáltalán?
Mert ha valakinek azt mondom az ismerkedés során, hogy nem érdekel a pénz. Akkor azt a következtetést fogja levonni belőle, hogy van nekem is elég, talán még több is mint neki, és jön a kisebbségi komplexus.
Ha meg azt mondom, hogy igen érdekel, nem akarok csóróval járni, akkor jön, hogy én egy pénzéhes szuka vagyok.
A kérdésre pedig szerintem nem létezik más válasz, csak az igen van a nem. Erre nem lehet talánnal válaszolni.
Létezik középút? Vagy jó megoldás?
Én ismerkedés során szóba sem hozom a pénzt.Ez nem olyan téma amit az első hetekben már ki kellene tárgyalni.
Ha meg már szoros a kapcsolat akkor úgyis tudjuk,hogy ki mennyit keres,hogy él..Akkor már nincsen olyan gond amit leírtál..
első vagyok
A férfiaknak sem az az első,hogy megkérdezzék mennyi pénzed van.Ha igen,akkor meglepődve reagálnék.ű,és elgondolkodnék,hogy miért ez a legfontosabb neki??
Valami olyasmit mondanék,hogy
-nem hiszem,hogy az első randin a pénzről kéne beszélnünk
- miért érdekel??
- szerintem ezzel a kérdéssel várjunk mg egy kicsit rendben??
Szóval lapoznék,és nem folytatnám a pénz témát.
Ha nagyon erőlködik,akkor számomra ennyi volt a kapcsolat..Mindennek megvan a maga ideje.A pénz témának is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!