Kb. Mennyiért lehet eladni egy fél pár jegygyűrűt? Arany és elég vastag, két kis gyémánttal.
Figyelt kérdés
Egyszerű karikagyűrű. 70 ezer volt a kettő együtt régen.2012. márc. 30. 17:29
2/8 anonim válasza:
ne haragudj de biztos gyémánt van benne? nekem sima karika van db-ja volt 70ezer.
ha törtaranynak adod kb.5500gr ha levásárolod akkor kb.7-8ezer gr de egészen pontosat nem tudok.
a követ kiszedik és úgy mérik ha gyémánt bármilyen pici van hozzá eredetiségi bizonylat vagy ilyesmi. és akkor azt hiszem valami mester szedi ki.
3/8 A kérdező kommentje:
Gyémánt, igen, két darab és nagyon kicsike. Vidéken vettük, lehet azért volt olcsó, bár mindig azt hittem, hogy drágának számít.
2012. márc. 30. 17:55
4/8 anonim válasza:
A kérdésig csak szomorú volt... ezután már tragikus
6/8 anonim válasza:
teljesen mindegy, hogy vidéken vagy Pesten veszel ékszert az arany mindenhol ugyan annyit ér
7/8 anonim válasza:
szíved szerint mennyiért adnád oda?
Szerintem 20-25 ezernél többet nem fognak használt gyűrűért adni
8/8 anonim válasza:
meg kell nézni, hogy mennyi a törtaraany, ahol eladnád.
Én csak egy gumicsizmát tudtam belőle venni, de sokkal parktikusabb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!