Esküvőre illik arany ékszerrel menni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 12:31
2/18 anonim válasza:
Ezt a kérdést nem értem.
Kinek illik menni aranyékszerben?
A vendégeknek? Szerinted minden esküvőn a vendégek leveszik az aranyláncot vagy gyűrűket?? Hát nem..
Vagy a menyasszonynak? ő is olyan ékszert visel amilyet akar..
3/18 anonim válasza:
Ajándéknak szánod, vagy viselni akarod?
4/18 A kérdező kommentje:
Abban akarok menni esküvőre! Ezt csak azért kérdem, mert mindenütt, már szinte az ezüst a divat!
2012. jún. 6. 12:41
5/18 A kérdező kommentje:
Az esküvőn én csak vendég leszek!
2012. jún. 6. 12:43
6/18 anonim válasza:
hidd el, az arany soha nem megy ki a divatból.
Menjél csak aranyban.
7/18 anonim válasza:
Nem divat kérdése, hanem egyéni ízlés és "mi áll jól". Nekem hófehér a bőröm, ezen pl az ezüst és a fehérarany jobban áll, mint a sárga arany, ezért nem is hordom. Ha kreol bőröm lenne, akkor hordanám.
A férjem meg bőr/fa alapanyagú ékszereket hord, mert neki az tetszik.
Az ékszerekben van legkevésbé divat.
Sőt, most a csőszárú nadrág a divat. Hordja is mindenki, ha jól áll az alakján, ha nem....
8/18 anonim válasza:
Csak egy dolog nem illik:
ezüstben menni és aranyban jönni haza!
9/18 anonim válasza:
Honnan a csudából jön ez a sok gondolat arról, hogy ez vagy az nem illik valahol?! El nem tudom képzelni, hogy ez a kérdés vajon hogy született meg a kérdező fejében. Mitől?! :O
10/18 A kérdező kommentje:
Mert aki aranyat hord, általában arra azt mondják, hogy csicska, mert felvág az arannyal!
2012. jún. 6. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!