Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Esküvőre illik arany ékszerrel...

Esküvőre illik arany ékszerrel menni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 12:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Hány éves vagy? Tizen.....?
2012. jún. 6. 14:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
szép környezeted van, barátom :D
2012. jún. 6. 14:19
 13/18 A kérdező kommentje:
18. Akkor mi van? Amúgy nem a családom mondja, ha nem fórumokon olvasom ezt!
2012. jún. 6. 14:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Na igen. Aki ilyet mond arról, hogy aki aranyat hord, az csicska, felvágós, vmi primitív emberi lény lehet.

Te meg ne dőlj be ilyeneknek.

2012. jún. 6. 14:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg csak aranyam van, mert az tetszik, azt szeretem és a családtól is mindig csak aranyat kapok, ezüstöt soha. Akkor ezekszerint én is jó nagy csicska vagyok... Ilyen baromságot, te jó ég! :D Én mindenhova arany ékszerben megyek sőt a hétköznapon is arany nyakláncot, arany gyűrűt és arany fülbevalót hordok. Mert az van. És szeretem az ékszereket. Azért ne hordjam, mert másnak ez nem tetszik? Tudod mikor foglalkoznék én mások véleményével... Az meg a másik, hogy ugyanannyi idős vagyok mint te, de elég önálló ahhoz, hogy el tudjam dönteni, miben megyek egy esküvőre, és nem vadidegen emberek véleményét kérem ki hozzá.
2012. jún. 6. 15:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Sosem hallottam még, hogy csicska lenne valaki emiatt.

Ezzel az erővel nagyanyád is az, ha hordja az arany ékszereit.

Olyan ékszert viselsz amilyet akarsz. (van fehérarany is :D)

Én nem venném le egyik ékszeremet sem. Én döntöm el, hogy mit hordok, nem más.

2012. jún. 6. 18:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem 13 éves vagy..Csicska dolog aranyat hordani?? Meg az ezüst a divat??Komolyan 18 évesen ilyen gondjaid vannak??

Akkor megsúgom neked,hogy 20 -30 évvel ezelőtt is voltak akik az aranyat szerették voltak akik az ezüstöt. Nem divat kérdése,hanem egyéni ízlés kérdése.

Senki nem fog csicskának tartani olyan embert aki aranyláncot vagy gyűrűt visel.Én például az aranyat szeretem, abból is a sárga aranyat. Minden ujjamon van arany gyűrű ami szép,és ízléses.A nyakamban is van egy vékony szép aranylánc medállal. De még soha senki nem mondta hogy csicskás lenne az ékszerviselésem.

Csak akkor mondják,hogy "ejjjj milyen gizda ezzel az arannyal" ha így viseled

[link]

[link]

[link]

Az ékszert is tudni kell viselni.

2012. jún. 6. 18:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak akkor csicska az arany, ha ökölnyi vastagságú lánc van bazinagy kereszttel a hímcigány nyakában... Egyébként elegáns.
2012. jún. 7. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!