Miért nem veszi észre, hogy velem boldog?
Van egy csaj barátom igazából szerelmes is vagyok de mindig az expasijáról beszél meg azzal akivel alakulnak. Vagyis állandóan csak veszekednek meg rendesen látszik hogy nem illenek össze, szerintem ezt ők is tudják csak nem mondják ki. Felesleges erőltetni. Mindig rossz kedve van, én fel tudom vidítani de valamikor jön a pasi és mindent elront. Nekem elmond olyanokat amiket a 'pasijának' nem és sokkal jobban érzi magát velem. Amikor velem van mindig nevet de nem hiszem hogy többet akar. Vagy nem tudom. Egyszer olyan mintha akarna, egyszer nem. Miért nem veszi észre?
18/F
Légy egy kicsit "elérhetetlen".
A mia lányok átvették a fiúk szerepét. Szeretnek "vadászni".
Ami könnyen jön, könnyen megy. Légy nehezen kapható, húzd egy kicsit az agyát. Ne ugorj minden szavára és tanulj meg neki NEM-et mondani.
Ne légy a "lelkiszemetese". Néha mond, hogy nem érsz "rá".
Hajráááá!!!
Ha eddig nem mászott rád, akkor később sem fog. Hiába változtatnál a viselkedéseden, nem segítene.
Ha van benned önérzet, akkor megszakítod vele a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!