Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már, hogy szakítás után...

Volt már, hogy szakítás után azt hitted már soha nem leszel boldog?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolatom ért véget 2 hete. Szörnyű. Együtt is éltünk és maradtam itt a lakásba ő vitte a cuccait bútorait.Üres a lakás és az életem is.

Úgy érzem hogy ennyi volt a nagy ő,és nekem már soha nem lesz boldog kapcsolatom és nem is leszek szerelmes.

Ti éreztetek ilyet?

Végül találtál társat?

20/L

2012. okt. 12. 12:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Párszor átéltem már. A legutóbbinál megesküdtem, hogy én, szerelmes?! Soha! Aztán mégis. Mondjuk a jelenlegi plátói, de attól még rácáfoltam önmagamra. Meg is lepődtem rendesen! :)
2012. okt. 12. 12:26
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha jól sejtem első nagy szerelem után a legtöbbünk ugyanezt érezte mint te most, és mégis forog tovább a Föld. Egy kis idő kell, és jön az újabb nagy Ő.
2012. okt. 12. 12:30
 3/14 anonim ***** válasza:

Ó, dehogynem leszel :)

Ez most egy szomorúbb időszak. Én ilyenkor fogadtam örökbe egy kutyust a menhelyről, nem bántam meg, 12 évig neveltem. És természetesen fogsz találkozni az igazi nagy Ő-vel, és leszel le te még nagyon szerelmes és boldog is.

34/N

2012. okt. 12. 12:30
 4/14 anonim ***** válasza:
Kb. 3x éreztem, hogy ő volt a nagy ő. Negyedjére abbahagytam a dolgot :)
2012. okt. 12. 12:59
 5/14 A kérdező kommentje:

Igen,első szerelem.

Az a baj hogy igazából nem is azért szakítottunk mert rossz volt a kapcsolatunk,hanem ő külföldre költözött egy állás miatt, engem pedig itthon annyira jól megfizetnek hogy életem legnagyobb hibája lenne ezt feladni.

2012. okt. 12. 13:05
 6/14 anonim ***** válasza:

Egy jó kapcsolat nem mehet tönkre munka miatt.

Majd rájössz te is. Volt idő, amikor én is azt hittem, hogy megtaláltam álmaim állását, senki kedvéért nem mondanék le róla, nem költöznék stb. A mai világban egyik napról a másikra megszűnhet a munkahelyed, ilyen szinten nem szabad rá alapozni.

Miért szakítottatok egyből? Milyen gyakran jönne haza? Miért nem maradtatok annyiban, hogy megpróbáljátok a távkapcsolatot és majd meglátjátok?

2012. okt. 12. 13:16
 7/14 A kérdező kommentje:

Nekem most a havi bevételem 350.000 Ft. Ebből hazaadok anyunak 150.000 mert sajnos meghalt édesapám nemrég,és a hitel meg minden ránkmaradt.

Ha én vele mentem volna,nem lett volna biztos állásom és az adott nyelvet sem ismerem... kilátástalan lett volna a helyzet.

2012. okt. 12. 13:18
 8/14 anonim ***** válasza:
Ebben a helyzetben őrültség lett volna mindent feldobva kimenni utána. Ha nem a megromlott viszony miatt szakítottatok akkor próbáld tartani vele a kapcsolatot mint barát, és ki tudja mit hoz a jövő.
2012. okt. 12. 13:32
 9/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező az offért 20 évesen milyen munkakörben lehet ilyen jól keresni mo-n? csak kiáncsi vagyok.)))

a kérdésre: ha ugy kell legyen később még egymásra találhattok.pl ha ő hazajön. De ne keseredj el ha mégsem így lesz találsz megfelelő társat szerintem. És ezt azért írom mert stabil embernek tűnsz az írásod alapján,megbízhatónak .

2012. okt. 12. 13:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyszer éreztem csak így, amúgy vagy én szakítottam, vagy nem szívből szerettem az illetőt. Akkor sokáig nagyon rossz volt, nagyon hiányzott a volt barátom, ráadásul az én hibámból történt a szakítás. Aztán megismertem a mostani barátomat, akit imádok, és nem néz ki úgy, hogy szakítanánk. Azt tanácsolom neked, hogy éld át a fájdalmad, sírj, amikor csak jól esik, az segít megtisztulni. Teljesen természetesek ezek az érzések, amiket most érzel, de nagyon fiatal vagy még, meg fogod lelni az igazi társadat, akitől sem munka, sem külföld, sem semmi másnem választhat el.
2012. okt. 12. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!