Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már, hogy szakítás után...

Volt már, hogy szakítás után azt hitted már soha nem leszel boldog?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolatom ért véget 2 hete. Szörnyű. Együtt is éltünk és maradtam itt a lakásba ő vitte a cuccait bútorait.Üres a lakás és az életem is.

Úgy érzem hogy ennyi volt a nagy ő,és nekem már soha nem lesz boldog kapcsolatom és nem is leszek szerelmes.

Ti éreztetek ilyet?

Végül találtál társat?

20/L

2012. okt. 12. 12:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Úgy van ennyi pénz,hogy apunak vállalkozása volt,iszonyat jól menő. A bejelentett bére havi 600.000 forint volt.

Ezután,mivel nappali tagozatos iskolás vagyok,kapok 180.000 ft árvaságit havonta. Minden nap suli után megyek dolgozni egy irodába panaszkezelőnek ebből van 130.000 ft-om. (Suliba minden nap délelőtt 11 kor végzek:) )

Ezen kívül csináltam egy webáruházat amiből összejön a többi.

2012. okt. 12. 14:27
 12/14 A kérdező kommentje:

A lényeg kimaradt : apu öngyilkos lett nyáron ezért kapom az árvaságit. És ugye az ember fia nem csak házat örököl hanem jelzáloghitelt is.

Jelentleg 5.500.000 ft jelzáloghitel maradt a nyakamba.

Ha kimentem volna külföldre és nem jön össze,akkor mehettünk volna az utcára.

2012. okt. 12. 14:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Részvétem édesapád miatt. A barátodat meg majd elfelejted, az első szerelmet nehéz kiheverni, de mindenkinek sikerül (kivéve annak, aki olyan mázlista, hogy elsőre megtalálja élete párját, de az meg ritka...) Én is voltam így, hogy azt hittem, soha többet nem leszek szerelmes, aztán mégis :) Eljön még az idő, amikor örülni fogsz, hogy megszabadultál ettől a fiútól, mert találsz sokkal jobbat.
2012. okt. 12. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, őszinte részvétem :(

És nem akarom kritizálni a barátod, de igazán melletted állhatott volna és még várhatott volna a külföldi munkával. Nekem az is fura, hogy rögtön szakítás, nem próbáljátok meg.

Közhely, de az idő tényleg megoldja. Én egyszer hittem el igazán azt, hogy vele fogom leélni az életem (már szó is volt róla, terveztük a jövőt, össze is bútoroztunk), aztán vége lett. 1 évig magam alatt voltam elég rendesen. De sikerült túllennem magam rajta, azóta nem vettem készpénznek semmit.

Aztán persze csak megtaláltam a másik felem :) - aki végig az orrom előtt volt, 7 évig legjobb barátok voltunk.

Szóval eljön majd az igazi :) Most fáj, de enyhülni fog, aztán szépen lassan elkezdesz nyitni és megtalálod a boldogságot :)

2012. okt. 12. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!