Ha nem lennél boldog a pároddal, megmondanád neki kerek perec?
Figyelt kérdés
Vagy hogyan közölnéd?
Ha nem szakítani akarnál, hanem csak egyszerűen nem érzed jól magad így és szeretnéd ha jobb lenne.
2012. okt. 3. 20:03
1/20 anonim válasza:
Én megmondtam,pont így. Más kérdés,hogy bár állítólag érdekli,nem tesz semmit.Megdöbbent,és ment minden tovább.
2/20 anonim válasza:
Én meg mondanám,és meg próbálnánk megoldani!
4/20 anonim válasza:
Én megmondtam neki, de le se kakilja.
:-(
5/20 anonim válasza:
megmondtam
adtam határidőt
most dolgozik rajta :-)
6/20 anonim válasza:
Mivel az őszinteség híve vagyok megmondanám.
7/20 anonim válasza:
Persze, hogy megmondanám, nem szeretek szenvedni...
8/20 anonim válasza:
én is megmondtam, szó szerint így. Illetve még hozzátettem, hogy nem vagyok biztos benne, hogy még szeretem. Nem akarok vele szakítani, mert úgy gondolom, hogy helyre hozható, de jó lenne, ha tudnánk változtatni mindketten. Azóta összeházasodtunk szerencsére, sikerült javítani :)
9/20 anonim válasza:
Én megmondtam. Elmondtam, hogy szeretem őt, de nem vagyok boldog és ez így nem jó. Mondta, hogy látta rajtam egy ideje, és próbál változtatni, nem akar elveszíteni. Próbál tényleg, az érzelmi része sokkal jobb már a kapcsolatunknak. De még mindig nem 100% a dolog. De igyekszik és ez sokat segít.
10/20 anonim válasza:
Anno volt egy rettentő erős hullámvölgyünk,és akkor megmondtam neki hogy nem vagyok boldog. Onnantól mindennap azon törekedett hogy a kedvembe járjon,ennek már most lesz télen 1 éve,és nem lankadt a lelkesedése.
Ebből tudom hogy szeret engem,és megmentette a kapcsolatunkat mert boldog vagyok vele:) 5 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!