Megmondanád őszintén a véleményed a testvérednek a párjával kapcs? Részletek lent.
A bátyám 32 éves.Egy éve keveredett ki egy hosszabb kapcsolatából, előtte is voltak neki hosszabb rövidebb kapcsolatai,de ettől az utóbbitól elég nehezen szakadt el.Most végre van egy új lány (22 éves)a láthatáron,akivel nemrég találkoztunk is. Szerintem eléggé neveletlen és gyerekes az illető, de sajnos nagyon el akarja vetetni magát a testvéremmel. Egyrészt örülök,hogy tesóm nincs egyedül végre, de hogy pont ez a csaj lesz a felesége,hát rosszul vagyok a tudattól:(
Nem tudom, megmondjam e neki a véleményem,vagy mondjam azt hogy "jaj nagyon aranyos" holott nem így gondolom?
Csak mi vagyunk egymásnak,a szüleink nem élnek,más tesónk nincs,szóval eddig is csak egymásra számíthattunk, szeretjük egymást nagyon.Megbántani nem akarom.(Nekem már van férjem és egy kisfiam egyébként).
26/L
Szerintem próbáld megismerni, lehet nem is annyira vészes mint azt elsőre gondolod.
Ha fontos a testvéred akkor fogadd el a párját...ha ő szereti mást nem nagyon tehetsz. max kötekedhetsz, de akkor csak eltávolítod magadtól, ezt Te is tudod.
ha megkérdezi a véleményedet megmondhatod a véleményedet, de csak finoman...
próbáld megismerni a lányt, hátha nem csak "elvetetni" akarja magát...
De érdekes pont azt írtad amit a férjem mondott tegnap a telefonba nekem erre a dologra:) (ő is találkozott a lánnyal ugyanis és hasonló véleménye volt mint nekem pedig neki nem a testvére az érintett).
Az a baj,hogy nem tudom h most kíméletlenül mondjam meg tesómnak h ne haragudj de elég tapintatlan és tahó barátnőd van??Az a gond hogy a bátyám nagyon idealista és mindenkiben csak a jó dolgokat látja, illetve ha neki bejön ez a stílus amit ez a lány képvisel,vagy nem zavarja annyira akkor most én mit szóljak bele?
Azért bánt a dolog de nagyon,mert ez tuti le fogja csökkenteni a találkozásaink számát is és időtartamát, mert sajnos ezt a nőt nem szeretném túl gyakran látni:(
Viszont tesómat meg szeretem,de most mondjam azt neki hogy találkozzunk, de csak úgy ha egyedül jön? :(
ha "csak" neveletlen és gyerekes, akkor még változhat.
Csak van benne valami, ha a tesódnak jó ?!
Nem szabad beleszólni, mert a tesód nem téged fog választani...
De dicsérni sem kell, ha nem úgy gondolod.
Ha nagyon forszírozza a véleményedet, finoman általánosságokat mondj, esetleg fenntartásaidat.
De tényleg finoman.
Ha nem kérdez semmit, akkor ne mondj semmit a lányra. Nem tudhatod, milyenek kettesben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!