Megmondanád őszintén a véleményed a testvérednek a párjával kapcs? Részletek lent.
A bátyám 32 éves.Egy éve keveredett ki egy hosszabb kapcsolatából, előtte is voltak neki hosszabb rövidebb kapcsolatai,de ettől az utóbbitól elég nehezen szakadt el.Most végre van egy új lány (22 éves)a láthatáron,akivel nemrég találkoztunk is. Szerintem eléggé neveletlen és gyerekes az illető, de sajnos nagyon el akarja vetetni magát a testvéremmel. Egyrészt örülök,hogy tesóm nincs egyedül végre, de hogy pont ez a csaj lesz a felesége,hát rosszul vagyok a tudattól:(
Nem tudom, megmondjam e neki a véleményem,vagy mondjam azt hogy "jaj nagyon aranyos" holott nem így gondolom?
Csak mi vagyunk egymásnak,a szüleink nem élnek,más tesónk nincs,szóval eddig is csak egymásra számíthattunk, szeretjük egymást nagyon.Megbántani nem akarom.(Nekem már van férjem és egy kisfiam egyébként).
26/L
Akkor mond el neki amikor kérdezi.Én így kezdeném:Őszintén??Aztán szép óvatosan beadagolnám a dolgot.Végülis nem gyerek már a testvéred.
Lehet,hogy most ígyneked túl egyszerűen hangzik,De ha megkérdezi,mond meg neki.
Azt szerintem nyugodtan megmondhatod a testvérednek, hogy még meg kell ismerned a barátnőjét, hiszen pár találkozásból még nem tudsz messzemenő következtetéseket levonni. És te magad is próbáld ezt tudatosítani magadban.
Mégis, gondolj bele, a lány 22 éves, simán belefér, hogy ti neveletlennek és gyerekesnek tartjátok a viselkedését. Azért még elég fiatalka.
Illetve, nem lehet, hogy azért nem szimpi, mert vetélytársat látsz benne? szerintem az a benyomásod, hogy ezzel a lánnyal tényleg komolyan gondolja a testvéred, és ettől félsz valahol.
Meg amúgy is, nem neked meg a férjednek kell együtt élnetek ezzel a lánnyal, hanem a bátyádnak. NEki is joga van saját családra, nehogymár emiatt ritkítani akard a találkozásokat! Mert EZ részedről lenne neveletlenség meg gyerekes.
Persze én tudom h neki is joga van meg minden. Az alaptípusa nem fog változni a lánynak, és nem a vetélytárssággal van bajom, hanem mint embert nehezen viselem és tesómmal se tudok úgy beszélni mikor ott van a csaj mert mindenbe beleszól meg véleményt alkot kérdezés nélkül, nem akarom bővebben kifejteni miket csinált mikor találkoztunk velük...(ez nem egy rövidke egy órás összefutás volt hanem több nap).
Dehát ez van. Bíznék én tesóm ítélőképességében, mert ő is látja sztem ha gáz van a csajjal, csak nagyobb az esélye h nem vesz tudomást a hibákról,mivel már ő is családot meg gyerekeket szeretne, az össze barátja családos már és 1 éve ezt mondogatta hogy neki már nem lesz senkije meg egyedül fog maradni stb...
Tehát most jóval nagyobb az esély hogy ezt a lányt el is veszi, még ha nem is a legmegfelelőbb neki.
Hát lehet hogy az lesz...de már látom előre hogy ha megkérdezi pontosan miért nem szimpi a lány akkor megmagyarázza majd nekem is és magának is hogy miért nincs igazam..
vagy a másik változat hogy szomorú lesz :( Nem akarom h rosszul érezze magát a véleményem miatt, márpedig én is rosszul éreztem magam mikor valamelyik barátom mondjuk nem volt neki szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!