Ellenkező nemű testvérednek mondod, hogy szeretlek?
első vagyok.
hát nekem meg teljesen természetes hogy a lány tesómnak mondom h szeretlek.. meg ilyesmi meg segítünk egymáson olyan helyzetekbe.. amit pl csak egy lány tudhat mert lányos dolog meg olyanba amit csak egy fiú mert fiús dolog :D
Szerintem a "szeretlek" szó nem ciki,bárkinek is mondod, mert akinek mondod, az tudja hogy hogy érted, pl. a pasid/csajod az tudja, hogy szerelmesen szereted, a testvéred tudja, hogy testvéredként szereted. Mi barátnők között is mondjuk, de ettől nem vagyunk leszbik, vagy ilyesmi.... Szóval az jó ha mondogatjuk a szeretlek szót azoknak akiket tényleg szeretünk =) Legyen az anyuka, apuka, nagyi, nagyapa, tetvér, rokon, barát, szerelmes-társ... =)
Jobb mint ha azt hajtogatnánk, hogy utállak! Nem? ;)
köszi a válaszokat
nekem egy kicsit furcsa,bár én nem nagyon mutatom ki az érzelmeimet,kivéve a kisfiaimnak,nekik naponta többször is mondom,hogy nagyon szeretem őket!
csak azért tettem fel a kérdést,mert..
van egy 38 éves bátyám(én 30 éves vagyok),ő és a másik bátyám apám első házasságából születtek,én egyedül a másodikból.Sosem laktunk együtt,még kicsi voltam,amikor többször láttam őket,akkor még jöttek hozzánk nyaralni.Utoljára 10 éve találkoztunk,neki már családja volt,most találkoztunk megint,és minden üzenetébe írja,hogy szeret.
Nekem szinte olyan,mintha nem is lenne tesóm,mert soha nem laktunk együtt,nincsenek közös emlékeink,amire én emlékezhetnék,és sok a korkülönbség.Nekem furcsa ez a nagy szeretet kimutatás.Vagy én vagyok túl zárkózott?
Mit gondoltok erről?
Nekem van édes, meg féltestvérem is ellenkező nemű, de én másnak sem szoktam ezt mondani, olyan teátrálisnak érzem, inkább megpróbálom máshogy kifejezni (akár verbálisan, akár nem verbálisan).
Viszont lehet, hogy ő meg azért írja neked mindig oda, mert ha tényleg ilyen kevés kapcsolatotok volt, akkor nem evidens, hogy fontos vagy neki, ezért szeretné valahogy nagyon egyértelműen kifejezni :). Csak szeretné erősíteni a családi kötelékeket, ebben semmi rosszat nem találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!