Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ellenkező nemű testvérednek...

Ellenkező nemű testvérednek mondod, hogy szeretlek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
ahha persze.. még mást is szoktam mondani neki.. de nekem inkább az lenne fura ha két fiú testvér elkezdené szeretlekezni egymást.. még lányoknál elmegy
2010. okt. 31. 17:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azonos nemű testvérem van (lányok vagyunk), de még neki sem szoktam mondogatni, hogy szeretlek, ő sem nekem. :) De attól még szeretjük egymást. Ja meg szerintem ha fiú lenne a tesóm akkor sem mondogatnám.
2010. okt. 31. 17:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok.

hát nekem meg teljesen természetes hogy a lány tesómnak mondom h szeretlek.. meg ilyesmi meg segítünk egymáson olyan helyzetekbe.. amit pl csak egy lány tudhat mert lányos dolog meg olyanba amit csak egy fiú mert fiús dolog :D

2010. okt. 31. 17:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a "szeretlek" szó nem ciki,bárkinek is mondod, mert akinek mondod, az tudja hogy hogy érted, pl. a pasid/csajod az tudja, hogy szerelmesen szereted, a testvéred tudja, hogy testvéredként szereted. Mi barátnők között is mondjuk, de ettől nem vagyunk leszbik, vagy ilyesmi.... Szóval az jó ha mondogatjuk a szeretlek szót azoknak akiket tényleg szeretünk =) Legyen az anyuka, apuka, nagyi, nagyapa, tetvér, rokon, barát, szerelmes-társ... =)

Jobb mint ha azt hajtogatnánk, hogy utállak! Nem? ;)

2010. okt. 31. 17:52
 5/10 anonim válasza:
100%
Teljesen egyetértek az utolsóval! :)
2010. okt. 31. 17:55
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

nekem egy kicsit furcsa,bár én nem nagyon mutatom ki az érzelmeimet,kivéve a kisfiaimnak,nekik naponta többször is mondom,hogy nagyon szeretem őket!

csak azért tettem fel a kérdést,mert..

van egy 38 éves bátyám(én 30 éves vagyok),ő és a másik bátyám apám első házasságából születtek,én egyedül a másodikból.Sosem laktunk együtt,még kicsi voltam,amikor többször láttam őket,akkor még jöttek hozzánk nyaralni.Utoljára 10 éve találkoztunk,neki már családja volt,most találkoztunk megint,és minden üzenetébe írja,hogy szeret.

Nekem szinte olyan,mintha nem is lenne tesóm,mert soha nem laktunk együtt,nincsenek közös emlékeink,amire én emlékezhetnék,és sok a korkülönbség.Nekem furcsa ez a nagy szeretet kimutatás.Vagy én vagyok túl zárkózott?

Mit gondoltok erről?

2010. okt. 31. 20:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Igazat adok, nekem is fura lenne az iylesmi. De én is zárkózott vagyok... Ez sem jó. Szóval ha csak féltestvéred is, akkor is a testvéred, nem lehet, hogy szerelemmel szeressen. De azért jó tudni, hogy habár "csak" féltestvér, azért mégis szeret. Esetleg tisztázad néhány apró megjegyzéssel, hogy testvéri szeretetről van szó. Mert bizony néha eltévednek egyesek...
2010. okt. 31. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem van édes, meg féltestvérem is ellenkező nemű, de én másnak sem szoktam ezt mondani, olyan teátrálisnak érzem, inkább megpróbálom máshogy kifejezni (akár verbálisan, akár nem verbálisan).

Viszont lehet, hogy ő meg azért írja neked mindig oda, mert ha tényleg ilyen kevés kapcsolatotok volt, akkor nem evidens, hogy fontos vagy neki, ezért szeretné valahogy nagyon egyértelműen kifejezni :). Csak szeretné erősíteni a családi kötelékeket, ebben semmi rosszat nem találok.

2010. okt. 31. 23:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Most eszméltem fel, hogy én már kb. 10 éve nem mondtam senkinek sem, hogy szeretlek...:(
2010. nov. 3. 18:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem mondom mert nem szeretem.
2010. dec. 19. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!