Lehet még valaki boldog egy ilyen házasságban?
Figyelt kérdés
11 év házasság, egy gyerek. Csinos feleség, aki szereti, és a szívét, lelkét kiteszi a férjéért. A férj pedig másfél évig kettős életet él egy másik nővel, titokban.. Majd bejelenti, hogy el akarja hagyni a családját érte. A nő összeomlik, hónapokig súlyos depressziós. De nem költöznek szét. A feleségnek is új pasija lesz, de egy idő után annak is vége. A férjnek meg nem jön össze az új kapcsolat, így most élnek együtt mint a hal a vízben. A férj teperne, hogy visszafogadják. Lehet ez a nő még boldog ebben a kapcsolatban? Meg tudnak bízni egymásban, vagy jó eséllyel csak vergődés lesz az egész? Van olyan, hogy egy ilyen után újra boldogan, egészségesen működik a kapcsolat? Vagy ezek után jobb új életet, új szerelmet kezdeni másvalakivel, ha van rá lehetőség?2012. okt. 17. 18:30
1/9 anonim válasza:
Szerintem igen lehet.
Mivel a feleség is teremtett uj kapcsolatot. A férjnek sem sikerült, talán ez kellett ahhoz, hogy ujra egymásba szeressenek. Most már "talán" jobban fognak egymásra figyelni.
" a férj teperne, hogy visszafogadják" hàt nem együtt van a feleséggel, akkor ki él "mint hal a vizben"?
2/9 anonim válasza:
Tudod mit jelent az, hogy él, mint hal a vízben? - Hát nem ezt.
3/9 A kérdező kommentje:
Fogjuk rá, hogy együtt élnek, végül is nem az a lényeg. Lehet nem a legjobb kifejezés az él mint hal a vízben, bocs:) ne ezen akadjatok fenn.
2012. okt. 17. 18:44
4/9 anonim válasza:
Van ilyen is meg olyan is. Van aki meg tud bízni a másikban és boldog lehet, de van aki nem. Erre nem lehet válaszolni, ezt érezni kell, abban a konkrét esetben!
5/9 anonim válasza:
Annyira idegen tőled a helyzet, hogy harmadik számban beszélsz magatokról?
Az ilyet az dönti el, hogy el tudod-e képzelni magad boldogan. Mert akkor van rá esély, egyébként nem sok.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom más mit tenne, ha engem a férjem másfél évig csalna egy másik nővel, nincs az az Isten hogy én megbízzak benne többé. De ez én vagyok. El tudom képzelni hogy vannak nők, akik ezt megbocsátják.
7/9 A kérdező kommentje:
Azért írtam harmadik számban, mert én nem vagyok benne, csak külső szemlélő.
2012. okt. 18. 08:38
8/9 anonim válasza:
Ha engem 2 évig félrevezetne valaki, hazugságokkal tömne, abban én soha a büdös életben nem tudnék újra maximálisan megbízni. inkább élem le az életemet utána egyedül, de vele biztosan nem!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az utolsókkal nagyon egyetértek. Nekem az is betett, hogy el akarta hagyni a családját, a saját gyerekét, ezek után, minek érezné a másik magát mellette.
2012. okt. 18. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!