Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek! Előfordult már...

Feleségek! Előfordult már veletek, hogy a férjetek megütött volna egy egyébként boldog házasságban?

Figyelt kérdés

Ha például egyébként jól megvagytok, segít a párotok, és kedves, de egyszer (vagy kétszer) elszakad valami miatt a cérna, és megtörténik a dolog...mármint egy pofon?

Megbocsájtottátok?

2010. febr. 6. 22:16
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk nem történt meg, az kellene csak, pakolnék össze már.
2010. febr. 6. 22:16
 2/33 anonim ***** válasza:
88%

Nem, még nem fordult elő. De még az esküvő előtt megmondtam neki, hogy egy ilyen alkalom, egyetlen pofon elég ahhoz, hogy SOHA TÖBBÉ ne tudjak megbízni benne. Meg tudnék bocsátani azért is, ha megcsalna, de ha a fizikai erőfölényét felhasználná velem szemben, akkor soha többé nem bírnám elviselni, hogy hozzám érjen. Onnantól kezdve félnék tőle.

Szerencsére ezt csak hipotetikusan kellett elmondanom, mert olyan békességes ember, aki még a szavaiban sem agresszív vagy indulatos, nemhogy a tetteiben. De ezt azért tudnia kellett.

2010. febr. 6. 22:22
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Az a gyanúm, most konkrét esetről írsz. Én speciel tisztelem és szeretem annyira a feleségemet, hogy ezt ne tegyem meg. Egyébként is elég erős jellem ahhoz, hogy tudjam, ha megtenném, akkor 5 percen belül vagy én pakolnék, vagy ő.
2010. febr. 6. 22:22
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Én elmentem az orvoshoz látleletet vetetni, és hazahoztam neki, csak hogy lássa, hogy ennek következménye van. Azóta nem fordult elő.
2010. febr. 6. 22:27
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

szia. konkrétan volt velem ilyen, annyira behisztiztem valamin, hogy ott már csak az segített, hogy nagyon gyengén arcon ütött. Még csak nem is fájt, de megszeppentem. Tudom, hogy igazából én voltam a hülye, de hideg víz alá mégsem tarthatott... Azóta is szeretjük egymást, vannak vitáink, de sosem ütött meg. Ilyen esetben azt mondom, megbocsájtható.

De a verekedés, és a fájdalmas ütlegelés nem annyira...

2010. febr. 6. 22:28
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kaptam teljesen ártatlanul, de ment is a drágám másnap amerre látott. És abszolút nem éreztem hiányát!
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
NEM. És ha mégis előfordulna, akkor rögtön elhagynám.
 8/33 anonim ***** válasza:
19%
érdekes, hogy mindenki rögtön elhagyná a párját, de valószínű, hogy egy pofon nem magától jön,... ki kell provokálni, és ehhez mi nők nagyon értünk... aki ezt nem vallja be, az magának hazudik, vagy ő egy szent :)
2010. febr. 6. 22:31
 9/33 anonim ***** válasza:
2%

Kíváncsi lennék, miért szakadt el a cérna... Van az a helyzet, amikor egy nő bizony megérdemli a pofont.

23N

10/33 A kérdező kommentje:
Köszi a vélaszokat! Hmmm nem könnyű... igen, egy konkrét esetről van szó... sajnos... Hülye lennék ha ezek után megbocsájtanék a férjemnek? Mégis csak a férjem... Csak kíváncsi voltam, hogy másnál is előfordult-e már hasonló.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!