Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek! Előfordult már...

Feleségek! Előfordult már veletek, hogy a férjetek megütött volna egy egyébként boldog házasságban?

Figyelt kérdés

Ha például egyébként jól megvagytok, segít a párotok, és kedves, de egyszer (vagy kétszer) elszakad valami miatt a cérna, és megtörténik a dolog...mármint egy pofon?

Megbocsájtottátok?

2010. febr. 6. 22:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
88%
Nem,de költözhetne is...
2010. febr. 6. 22:31
 12/33 anonim ***** válasza:
93%

én meg, mert jogos volt, és megérdemeltem. őszintén.

tudni kéne, milyen körülmények között kaptad azt a pofont, és hogy mi volt utána.

ettől függ, hogy meg kell-e- bocsátanod.

2010. febr. 6. 22:34
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Még nem,hálistennek.Tudja,hogy apám idokolatlanul ütötte meg olykor anyukám,ezért tudja,hogy ha engem megütne,addig élne,mert kikaparnám a szemét is.DE csak akkor ha ő is igazságtalanul tenné ezt,mit anno apám.Ha jogos,mert tegyük fel én is megütöm,akkor nem haragszom mert tudom,hogy megérdemeltem.
2010. febr. 6. 22:34
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
boldog házasságban nem verekednek a partnerek
2010. febr. 6. 22:37
 15/33 anonim ***** válasza:
92%
Nem volt ilyesmi soha, és csak egyszer fordulhatna elő. Amit írsz, az tipikusan a kezdete a hosszú évekig tartó családon belüli erőszaknak. Az "egyszer-kétszer"ből hamarosan sokszor lesz, amíg már nem számolod. Próbálod felmenteni őt, eleinte a körülményeket, aztán egy idő után majd magadat hibáztatod. Az olyan házasság, ahol akár egy pofon is el tud csattanni, nem boldog. Nyilván meg lehet menteni, de a második ilyen alkalom után azért érdemes észbe kapni.
2010. febr. 6. 22:38
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom.

Rám még soha nem emelt kezet a párom, pedig a 13 év alatt bőven lett volna rá oka. Nem hiszem, hogy ez bármilyen problémára megoldás lenne. És nem tudom, hogy mit tennék egy ilyen helyzetben. Szívből megbocsátani soha nem tudnám, és ez megmérgezné a kapcsolatot is.

2010. febr. 6. 22:38
 17/33 A kérdező kommentje:

Na jó... elmondom... Az anyukája miatt vitatkoztunk. /Egyke gyerek, és az anyja utál engem, mert elvettem eaz egyetlen fiacskáját stb...stb... és folyton, mindenhol keresztbe tesz nekem/ünk... szóvá tettem a legutóbbi kicsinyes szemétségét, ebből aztán nagy vita kerekedett, szó-szót követett és egyszer csak elcsattant egy pofon. De nem szidtam az anyukáját trágár szavakkal, csak elmondtam, hogy milyennek tartom!

Egyes egyedül csak az anyja miatt szoktunk veszekedni, annyira gyűlöl engem, hogy mindig kitalál valami szemétséget... :( Megkeseríti az életünket!

2010. febr. 6. 22:49
 18/33 anonim ***** válasza:
79%

Van indokolt pofon, ütlegelés??? Nekem ez annyira elfogadhatatlan! Ha valami nem tetszik, akkor hagyjon el, de ne üssön!

Az a baj, hogy sokan ki vannak téve ennek az erőszaknak, mert valami miatt függnek a másiktól. Nincs hova menni vagy félnek a magánytól... Szerintem ezért beszélik be maguknak, hogy megérdemeltem az ütést. Ez olyan szomorú!

Próbáljátok megbeszélni a problémátokat, kívánom, hogy ne forduljon elő mégegyszer! Ez olyan megalázó lehet! De ez csak az én véleményem!

2010. febr. 6. 22:56
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Még soha.Felhúzza magát hogy szinte remeg,de nem üt.Egyet megbocsátanék,ha hirtelen felindulásból megtenné,a ásodikat már nem.Ott lenne nyomban vége a házasságunknak.
2010. febr. 6. 23:11
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
És te mit tettél erre? Engem is egyszer üthetne csak meg a férjem, mehetne utána amerre akar. Ugyanakkor ha egyébként szeretitek egymást és soha ilyen nem volt előtte (és azt mondod nem volt), akkor talán nagyon komolyan le kellene ülnötök megbeszélni ezt a dolgot. Nagyon durva, hogy olyan szinten védelmezi az anyját, aki utál téged, akit te is utálsz, aki megkeseríti az életedet, hogy ezért megüssön. Amikor megnősült, elhagyta a szülői házat, hozzád tartozik már. Ha ezt nem látja be, és Anyádat eléd helyezi, soha nem lesztek igazán boldogok, tönkre fog menni a házasságotok. Nagyon komolyan szembesítened kellene ezzel. Én soha nem hagynám hogy anyósom bármibe beleszóljon ami velünk kapcsolatos (pedig nagyon szeretne). És ugyanígy Anyám se. De az a szülő aki igazán szereti a gyerekét, az nem is tesz ilyet, hanem felfogja, hogy a gyereke felnőtt és saját élete van, nem dönthet már helyette. Talán ki kellene használnod ezt a helyzetet, hogy kész tények elé állítsd. Vagy úgy érzed, letudod úgy élni az életed, hogy Anyósod állandóan mindenbe beleszóljon. Legjobb ilyenkor elköltözni még a környékről is. Ne hagyd magad!!! És soha többé nem tűrd el hogy megüssön a férjed ha együtt maradtok.
2010. febr. 6. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!