Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám megütött, mert cigit...

Apám megütött, mert cigit talált a táskámban. Egyetértetek vele?

Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 15:31
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont nem veszi át az ember a szüleitől, olyanokat látok dohányozni, akinek pont nem cigiznek a szülei. Én meg, akinek láncdohányosok a szülei, utálom, ahogy mindkét testvérem.
2012. okt. 29. 00:36
 32/40 anonim ***** válasza:
65%

Egyetértek előzővel, én meg a tesóm se cigizünk, a szüleim meg mindketten. Mondjuk pont ezért tudják, hogy nem sok jogalapjuk lenne szólni érte.

Apropó: mit keresett apád a táskádban?

2012. okt. 29. 07:56
 33/40 anonim ***** válasza:
64%

Vicces, hogy itt mennyien azt gondolják, hogy egy pofon megold mindent vagy legalábbis többet elérnek vele mintha leülnének beszélni.

16 évesen egyszer én is lebuktam...pedig akkor nem cigiztem rendszeresen csak kipróbáltuk a barátnőimmel...akkor én is kaptam egy pofont.

Annyit sikerült vele elérnie, hogy már csak azért is szívtam...később persze megjött az eszem és leszoktam de még véletlenül sem pofon hatására....

2012. okt. 29. 09:27
 34/40 A kérdező kommentje:

"Apropó: mit keresett apád a táskádban?"

fogalmam sincs, gondolom kutakodott cigi meg fű után(ez utóbbival amugy nem élek)

2012. okt. 29. 13:48
 35/40 anonim ***** válasza:
81%

Hülye vagy te, kérdező!

Apádnak igenis köze van ahhoz, hogy te mit csinálsz,ugyanis az ő gyereke vagy, ő nevel, ő tart el, és elsősorban FELELŐSSÉGGEL tartozik érted. Márpedig az, hogy egy 15 éves GYEREK dohányzik, csak mert olyan befolyásolható és jellemgyenge, hogy a barátai rá tudják venni (mert az éretlen agyával azt hiszi, hogy ez tényleg menő), az se nem normális, se nem egészséges.

Mégis mi francot képzelsz te magadról, hogy azt hiszed, egy szülőnek semmilyen beleszólási joga nincs a gyermeke életébe, főleg amíg kiskorú és ő tartja el?? Ha azt látnád, hogy a te szeretett, féltett gyereked csinál valami károsat, akkor legyintenél rá azzal, hogy ugyan ki vagy te, hogy megmondd, mit csináljon? Gondolkodj már el egy kicsit úgy, mintha az apád helyében lennél... mintha felnőtt lennél.

Hogy jól tette-e? Én nőként nagyon-nagyon ellene vagyok a testi erőszaknak egy gyerek ellen, de nézd már meg, hogy beszélsz: "semmi köze hozzá". Magyarul, semmit nem ért volna el vele, ha leül veled és elmondja, hogy ez egy rossz dolog, mert le se sz*nád. Ahogy ezt a pofont sem mondjuk de nyilván ő azt gondolta, nagyobb elrettentő ereje van.

Az az igazság, hogy te csak sz*ros kis hülyegyerek vagy, akiben nincs semmi tisztelet, semmi felelősség, agyilag meg valahol a béka feneke alatt lehetsz, ha még annyira sem vagy képes, hogy önálló döntéseket hozz, ahelyett, hogy másoknak akarsz megfelelni. Az ilyenekből lesznek a senkik.... ;)

2012. okt. 29. 17:04
 36/40 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont. Főleg az utolsó mondat. Gondolkodj el kérdező. Mi érdemesebb.
2012. okt. 29. 22:51
 37/40 A kérdező kommentje:
35 köszönöm van benne valami...
2012. okt. 29. 23:56
 38/40 anonim ***** válasza:

17:04

Ez csak abban az esetben állja meg a helyét, ha a szülő törődik, beszélget vele, érdekli, mi van, stb. (És ez nem abban merül ki, hogy lakhatást meg kaját biztosít...)

Ha egyébként sz*rik rá, akkor ilyenkor se játssza az apát...

Én pl nem éltem együtt soha apámmal. Nem volt rossz kapcsolatunk, de csak úgy "volt", mint pl egy nagybácsi mondjuk...

Anno tinikoromban párszor elkezdett oktatni, okoskodni a dolgaimban, én megmondtam neki, ha eddig nem vette ki a részét az apai szerepből, 16 év után már igencsak késő, befejezheti.

Az utolsó részt meg kihagyhattad volna. Attól, hogy 15 éves (ami olyan téren a legnehezebb, hogy ekkortájt csinálja az ember a legnagyobb hülyeségeit...), nem kell lealázni, az ilyen szövegektől mindig is falnak tudtam volna menni (mivel hallgathattam eleget, hogy CSAK egy kis sz@r vagyok, és kussoljak, én nem tettem le semmit az asztalra, nekem nincs semmim, örüljek, hogy ott lehetek. Igaz akkor nem 15 voltam, hanem kb 5. És ez ment 13 éves koromig.)

2012. okt. 30. 07:03
 39/40 anonim ***** válasza:
Ha nem az ő pénzéből volt akkor honnan?
2013. aug. 9. 12:24
 40/40 anonim válasza:

Igen, hisz egyik szülő se akarja, hogy a saját gyereke cigizzen, még akkor se, ha ő is cigizik!

Csak jót akarnak neked!

2017. okt. 28. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!