Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, asszonyok elsősor...

Lányok, nők, asszonyok elsősorban feleségek! Kijöttök az anyósotokkal?

Figyelt kérdés
Mert úgy érzem, mostanában a többség egy emberként utálja az anyóst.
2009. aug. 9. 22:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan csak élettársam van, de imádom az anyósjelöltemet! Nagyon jó fej, majdnem olyan, mintha az anyukám lenne. Így már két anyuka aggódik értem! :D
2009. aug. 9. 23:00
 2/11 anonim ***** válasza:

Nagyjából

Amióta megvannak a gyerekek,azóta nézeteltéréseink vannak.Előtte soha semmi baj nem volt.

2009. aug. 9. 23:01
 3/11 anonim válasza:
Én második házasságomban élek.Szerintem a fiús anyák /nagy többségben/ nem elégedettek a menyükkel,ritkán fogadják el.Én ezt tapasztaltam.
2009. aug. 9. 23:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Én ki nem állhatom a Párom anyját,ő sem engem.Szerinte tönkre teszem a fiát,meg ilyenek.Pár havonta rájön a szitkozódhatnék,akkor jól öszeveszünk,aztán miután lehiggadt elkezd nyalizni,főleg most hogy terhes vagyok...De már végképp hidegen hagy
2009. aug. 9. 23:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Nagyon kedves párom anyuja, úgy viselkedik velem, mintha a lánya lennék. Neki sosem volt lánya, 2 fia van, ezért nagyon örül, hogy végre "van egy lány a családban" :) Kedvelem én is :)

Barátnőm párjának az anyukája is jóban van a barátnőmmel, olyanok, mint két legjobb barátnő :)

2009. aug. 9. 23:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Amíg náluk laktam nem volt túl jó a viszony. Mióta külön élünk és ő csak vendég nálunk minden ok.
2009. aug. 10. 00:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Nagyon jóban vagyunk, de néha úgy érzem, hogy nem érdekli őt eléggé a fia...mintha nem igazán szeretné. Sajnos ezt érzem. Anyósom abszolút fiús anya és elfogadott, csak jó lenne, ha kicsit jobban kimutatná a szeretetét a fia iránt..nekem ki is mutatja. Érdekes módon velem sokkal többet beszél, mint a fiával, pedig nem haragszanak vagy ilyesmi. Én nem tudom, hogy mi értelme van a menyet vagy az anyóst utálni ok nélkül, de tényleg van ilyen...az ilyen emberek maguknak keserítik meg az életet, csak nem veszik észre...
2009. aug. 10. 01:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Az első adandó alkalommal letisztáztam vele, hogy nem engedem, hogy az életembe beleszóljon. (persze finoman, csak célozva, de vette a lapot), azóta semmi probléma, engem visz magával, ha ruhát akar venni, tudja, mi a kedvenc kajám, ha azt főz, mindig küld, stb. Sokszor aggódom, mert látványosan jobban szeret, mint a saját lányát, és ezt már a párom is észrevette. Nincs köztünk súrlódás, vita, semmi. Apósomat viszont simán kenyérre kenem :-)
2009. aug. 10. 09:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Ő idővel megkedvelt engem, én a mai napig nem kedvelelem őt, de feltétlen tiszteletet mutatok iránta a párom miatt. Hogy miért nem kedvelem az anyósjelöltemet? Mert számtalan olyan pletykát terjesztett, hogy mekkora k. vagyok, hogy csak a pénz miatt vagyok a fiával, hogy tönkreteszem az ő családját, de még ha ez nem lenne elég puszta jópofizásból anyukámat is rengeteg sértő megjegyzéssel illette, ráadásul mindenbe megpróbál beleszolni, állandóan erőszakoskodik (nem csak velem, a párommal is). Én emiatt tartom a 3 lépés távolságot, szó sincs róla, hogy utálom őt, de nem hiszem, hogy valaha is megszeretem
2009. aug. 10. 11:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen ki nagyon is. Szerencsére nincs bajunk egymással.
2009. aug. 10. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!