Férfiak! Ti elvárjátok, hogy a feleségetek/barátnőtök mindenben kiszolgáljon benneteket?
Gondolok itt arra pl, hogy mindig elétek rakja a kaját, mindig ő főzzön/mosson/takarítson, feleljen meg minden elvárásotoknak stb. Nekem ugyanis pont most mondta anyukám, hogy a párom akár éhen is halhatna mellettem, mert nem pakolom ki elé a kaját. Mi egy olyan család vagyunk, ahol a férfiaknak kb. a s*ggét is ki kell nyalni, és ők még csak megmelegíteni se hajlandóak maguknak a kaját, nemhogy főzni. Én azonban másként gondolom, szerintem ennyire azért nem kell körülugrálni a férfiakat, elvégre nem kisgyerekek már! Nektek mi a véleményetek?
24/N
Ha komoly kapcsolatod van, akkor szerintem itt az ideje, hogy kinődd a "Mert az anyukám azt mondta..." szindrómát. Nem gúnyollak, én is benne voltam, de sikerült levetnem.
Ha külön élsz, komoly kapcsolatod van, eltartod magad, akkor senkinek semmi köze, hogy mit hogyan csinálsz. Mivel az Édesanyád, meghallgatod, aztán kész.
Ez a véleményem.
24N
Kedves utolso! Mi a baj azzal, hogy a ferfiak is vegeznek hazimunkat?
Szerintem ez igy normalis, a baratom is igy gondolja. Mindent megcsinalok, mert jelenleg itthon vagyok, ele teszem a kajat is. Viszont amikor dolgoztam, segitett mindenben. Neki ez termeszetes. Amennyiben mindketten dolgounk, teljesen normalis, hogy segit a hazimunkaban. Pedig arab, de keres nelkul megteszi! Es hiaba kerem ne koszonje meg amiert mindennap takaritok, nem tudja abbahagyni! En is megkoszonom neki a segitseget. Szerintem ez a normalis, tiszteleten alapulo kapcsolat, es orulok hogy a reszese lehetek.
Hét figyelj ide:
Miből gondolod, hogy nem vagyok képes arra sem, hogy megmelegítsem a kaját?
Főzni is tudok, ha kedvem tartja és időm engedi.
Ha ezt teszem, okom van rá!
Meglehet, az, hogy túl fáradt vagyok és nekem úgy is elmegy.
A farmerom is be tudom dobni a gépbe 2 hetente.
Vasalással nem szeretek piszmogni, inkább ráhúzom a pulóvert, alig látszik és teszek rá, mit gondolnak mások.
A mosogatás, takarítás azért érdekel kevésbé, mert alig vagyok otthon, gályázni járok, sokszor 12 órát is.
Azért mikor egyedül voltam, minden hétvégén rendet raktam és vagy mindig csak egy tányért használtam, amit azonnal elmostam, vagy (mert előfordult) ha nagy halomba állt a mosogatnivaló, akkor azért azt is eltakarítottam egy idő múlva.
Ami számodra rendetlenség, az nekem csak lazaság, már a seregben is utáltam a sok cseszegetést, meg a katonás rendet.
Hogyan gondolod?
Ha leviszem a szemetet, az 1 pont, ha elmegyek dolgozni, az 5.
Tévedés, megér az 100 - at is.
Magad is rádöbbensz majd válás után.
Mosnod, főznöd, takarítanod akkor is kell, de majd melózni is és akkor kiderül, nem adják ingyen a munkabért.
Ha nincs kedved ezt csinálni, ne tedd, bár bevallom, jólesik.
Azt ellenben nem ajánlom, hogy szóba hozd, többé el sem fogadom, kell a francnak, meg vagyok nélküle, inkább elmegyek a haverokhoz sörözni, azok nem csesztetnek.
De akkor ki fizeti a fodrászt,a kozmetikust, az új cipőket, ruhákat, stb...?
Tényleg, egy cipő már rám is rámférne, ennek már lyukas a talpa...
Ebből aztán sejtheted, férfi vagyok, mégpedig a javából.
Megérteni soha nem fogjuk egymást, de azért reménykedem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!