Férfiak! Ti elvárjátok, hogy a feleségetek/barátnőtök mindenben kiszolgáljon benneteket?
Gondolok itt arra pl, hogy mindig elétek rakja a kaját, mindig ő főzzön/mosson/takarítson, feleljen meg minden elvárásotoknak stb. Nekem ugyanis pont most mondta anyukám, hogy a párom akár éhen is halhatna mellettem, mert nem pakolom ki elé a kaját. Mi egy olyan család vagyunk, ahol a férfiaknak kb. a s*ggét is ki kell nyalni, és ők még csak megmelegíteni se hajlandóak maguknak a kaját, nemhogy főzni. Én azonban másként gondolom, szerintem ennyire azért nem kell körülugrálni a férfiakat, elvégre nem kisgyerekek már! Nektek mi a véleményetek?
24/N
10:33 vagyok
Párom mama kedvence lett volna,ha hagyja magát.férfi léttére neki az sem tetszik hogy az apja kiszolgáltatja magát,az végképp nem hogy őt körbe akarta ugrálni az anyja.
a nőn is múlik hogy hagyja e hogy csicskáztassák. (az "éhenhalna ha nem raknám elé" az nekem már az)
Hála Istennek az én párom nem várja el, sőt! néha ő szed nekem meg mire kiérek a szobából meg van terítve, mondván én már úgyis bőven kivettem a részét a főzésnek. De ez így van mással is, kimosok(kézzel mert nincs automata, vagyis van de csak a centri jó rajta) és ő kijön velem kiteregetni és így tovább....ez is együtt töltött idő, még móka is lehet belőle, de az való igaz, hogy aki ilyen családból jön az el is várja mert csak ezt látja, persze sok a kivétel. Semmit nem jelent, hogy te így gondolod, egy kapcsolat tartóssága nem azon múlik, hogy a wc után is kitörlöd e a fenekét a másiknak vagy sem.
ui: a lepontozáson ne akadjatok ki, lepontoz aki egyedül van, lepontoz aki maradt szolgasorsban és az is aki féltékeny...ha összeadjátok akkor ezen az oldalon csak lepontozás lesz amíg világ a világ...a kenyér ára meg nem változik így se úgy se.
10:33 vagyok
Én is megkapom mindkettőnk családjától,hogy márpedig nekem kutya kötelességem kiszolgálni a párom,szegény mennyit dolgozik.Persze az nem számit hogy egyébként ugyanott dolgozunk,ugyanazt csináljunk,mindketten 8 órában dolgozunk irodai melót,nem fáradunk el fizikailag.de szerintük a nőnek birnia kell,és majd ha gyerek lesz akkor szerintük 8 óra meló mellett a gyereknevelés is az én dolgom a háztartás mellett.Egy ideje már csak mosolygunk és csináljuk ahogy nekünk jó. Nem félek hogy párom nem fog kakispelust cserélni vagy éjjel felkelni,őt ismerve ellentéte lesz az apjának.
Ettől függetlenük szivesen készitek neki kaját,reggel gond nélkül ágyba viszem a kávét,mert én is megkapom a hasonló dolgokat,ez csak a kényeztetés része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!