Férfiak! Ti elvárjátok, hogy a feleségetek/barátnőtök mindenben kiszolgáljon benneteket?
Gondolok itt arra pl, hogy mindig elétek rakja a kaját, mindig ő főzzön/mosson/takarítson, feleljen meg minden elvárásotoknak stb. Nekem ugyanis pont most mondta anyukám, hogy a párom akár éhen is halhatna mellettem, mert nem pakolom ki elé a kaját. Mi egy olyan család vagyunk, ahol a férfiaknak kb. a s*ggét is ki kell nyalni, és ők még csak megmelegíteni se hajlandóak maguknak a kaját, nemhogy főzni. Én azonban másként gondolom, szerintem ennyire azért nem kell körülugrálni a férfiakat, elvégre nem kisgyerekek már! Nektek mi a véleményetek?
24/N
11:44
Ez a normális ami náltaok van,másnál is ez kellene legyen (nálunk is igy van).
Mindkét fél kedveskedik,kérés nélkül,de nem veszekszik ha magának kell megcsinálnia bármit.
az én párom nem várja el, és épp ezért a párom...nem vagyok hajlando elvárásokra ugrálni...ha én akarom, megmelegitem a kaját, én mosok stb...és nem azért, mert mekkora feminista vagyok, csupán ugy gondolom, hogy amit meg tud ő is csinálni, tegye meg....az más kérdés, hogy én úgy döntök, hogy mivel hamarabb hazaérek megfözök, nagyrészt én takarítok...de ezt szeretem benne, hogy nem kell csinálnom semmit ahhoz, hogy ugyanúgy tudjon normálisan élni nélkülem is...főzött mindig is magára, mosott, takaritott...mindent megcsinált...ketten összehangoltuk az életünket, és istenbizony ilyen hatékony egyikünk se volt...ketten takarítunk, seccpecc alatt rendben lesz a lakás..ha nem érek rá fözni, mert suliba kell mennem vagy más elfogaltság adódik, nem kell előtte lévő nap föznöm, főz ő, ha hazaért....elmosogat, ha arról van szó...és mosni is szokott..sőt, a ruháit nem pakolom el sose (csak összehajtogatom), saját magának pakolja el...igaz, mi szivesen és szó nélkül segitünk a másiknak bármiben, megcsinálunk bármit, és ha kell segitsék vagy bármi más, akkor kérünk a másiktól...a mi kapcsolatunk igy müködik:)
(volt egy kapcsolatom, ahol a villanyt is nekem kellett lekapcsolnom, vagy a pizzát megrendelni, mert az illető ennyire nem volt képes...anyukája is ugy kiszolgálta hogy ihaj....bár minden tiszteletem az anyukájáé, nála jobb anyóst akarni se akarhattam volna...volt, hogy sajtos nemtudom milyen tésztát akart....kétféle volt...persze én tudatlan a nagy kockatésztát vittem neki nem a spagettit, természetesen nem volt hajlando megenni a tészta formája miatt:))
24L
Hmm... Az én kedvesem a kapcsolatunk elején "kiszolgált" örömmel főzött és kidiszitve rakta elém a kajcsit. (egyébként szakács) Gondolom le akart venni a lábamról. Aztán az időbeosztásunk ugy hozta, hogy mivel én értem előbb haza én főztem és persze mikor hazajött már az asztalon várta a vacsi. Ehez ugy hozzá szokott, hogy egyszer ki is jelentette, ha nem rakom elé akkor inkább nem eszik. És ez már a hétvégékre is érvényes volt. Szal elvárta. Nem igazán tetszett a dolog megmondom őszintén. Elkényelmesedett. Bár én szoktattam hozzá.
DE(!) Mostanság ő van itthon többet és én dolgozom sokáig. Igy hát mire haza érek megfőz. Néha még elém is rakja a kaját. De nem várom el.
Az egyéb házimunkákat közösen végezzünk. Nem fanyalog, bármit megcsinál.
"a párom akár éhen is halhatna mellettem, mert nem pakolom ki elé a kaját."
Szegényke. Szomorú dolog lenne ha egy férfi még ennyire sem lenne képes. Az már inkább csak kisfiúcska.
Azért ez annyira f*sza,hogy aki valami pozitívat mer írni a férfi vagy női párjáról,azt egyből lepontozzák.Felnőtt férfiakról beszélünk,igenis csináljanak meg maguk körül dolgokat,elvégre már nem gyerekek.
Én most még az együtt járás időszakában vagyok(igaz már szóba került az összeköltözés) de kerek perec megmondtam neki a frankót,közöltem vele,hogy nem robotgépnek vagy droidnak születtem,ő is fogja meg a munka végét.
Felnőttek vagyunk,egyenrangú társak nem ovisok.Szerintem ezeket a dolgokat már a kapcsolat elején le kell tisztázni,nehogy később kiderüljön az adott férfiról,hogy egyedül még a seggét sem képes kitörölni.26/N
Négy férfira főzök hétvégente: férjemre,a két tovább tanuló és az egy gimis fiunkra. Igen "eléjük" teszem az ételt és nem járok rosszul, mert így együtt eszik a család, nincs kiszámíthatatlan szörfözés a hűtőben utána meg teli has simogatása, hogy nem vagyok éhes, és nem találok rejtélyes módon az asztaltól elcipelt mosatlan tányért sem a szobájukban. Így tudok az erőmmel és az időmmel a legjobban gazdálkodni. Segítséget a bevásárlásban mindig kapok és a konyhai kisegítő munkában többnyire. A mosogatást meg nem adom, mert azt a saját módszeremmel szeretem csak.
Amúgy a sok fiúra való tekintettel a házimunkák "női" részébe is belefolynak, különben bele pusztulnék. Főleg a takarítás megy nekik jól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!