Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Internetes ismerkedés kapufa?...

Internetes ismerkedés kapufa? Valakinek bejött már vagy csak nekem ilyen negatív?

Figyelt kérdés
Eddig rengeteg emberrel ismerkedtem heteig,hónapokig beszélgettünk és még találkozóra sem került sor,nem adtam fel ismerkedtem tovább de mindig kapufa volt.Többnyire eltűnt mindenki mint szürke szamár a ködben se szóse beszéd.Volt akivel napiszinten beszéltünk megosztott mindent az emberrel aztán lelép.Én feladtam ezt a ismerkedési módot,nekem úgy látszik nem ez van megírva a sors könyvben...rengeteg időt szántam rá hátha valami normális élőlényre bukkanok aki komolyan gondolja.De hát nem...nektek mi a tapasztalat?
2012. okt. 25. 19:37
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

29-nek teljesen igaza van.Nem szabad feladni ,türelmesnek kell lenni.

Én pasi vagyok és többször is megismerkedtem normális nőkkel a neten olyanokkal akikkel igenis lehetne jövőt tervezni ám akkoriban nem miattuk hanem miattam nem alakulhatott ki komolyabb kapcsolatot(ez nem azt jelenti,hogy átcsesztem vagy megbántottam őket) és nem vagyok Brad Pitt sem a pénz nem vet föl.

Szerintem te is gondold végig nem-e magadon kellene változtatni vagy a módszereden vagy az egész életeden.(!?)

kicsit off

volt egy nő akivel megismerkedtem és neki akkor volt 32 randija (közöttük én) ez a nő minden emberben talált hibát kivetni valót(mint ahyogy tényleg minden emberben lehet találni hibát),egyszerűen nem lehetett neki megfelelni, túl magasra tette a mércét ,ha ilyenekbe futsz fel kell ismerni ,jobb elkerülni ,max tapasztalatszerzésnek jó.

Szóval ne add föl és sok siker :)

2012. okt. 26. 08:10
 32/34 88Móni88 ***** válasza:
Nekem, illetve nekünk bejött. Februárban lesz 4 éve, hogy összejöttünk, 2 éve lakunk együtt. 2 évig hétvégente ingáztunk (70 km-re laktunk egymástól), aztán tavaly februárban páromhoz költöztem. 2014-re tervezzük az esküvőt :)
2012. okt. 26. 08:30
 33/34 anonim ***** válasza:
4 hónap csetelés után találkoztam vele. Ma már a férjem. Ha még azon a héten találkozunk, lehet, nem lett volna belőle semmi, mert engem meg kell ismerni jobban ahhoz, h szimpatikus legyek valakinek. Külsőre meg nem vagyok annyira szuper csaj, h rögtön belém szeressen. Pedig állítólag így történt:)
2012. okt. 26. 08:56
 34/34 anonim ***** válasza:

Azóta mizu?

Amúgy egy 8-9 hónapos,egy egy éves és egy 8 hónapos komoly kapcsolatot a netnek köszönhetem.Kettő emberrel ezek közül máig beszélek,szóval egyéfüggő,kinek mi válik be.Én élőben nem mernék ismerkedni.

2015. jún. 19. 02:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!