Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Internetes ismerkedés kapufa?...

Internetes ismerkedés kapufa? Valakinek bejött már vagy csak nekem ilyen negatív?

Figyelt kérdés
Eddig rengeteg emberrel ismerkedtem heteig,hónapokig beszélgettünk és még találkozóra sem került sor,nem adtam fel ismerkedtem tovább de mindig kapufa volt.Többnyire eltűnt mindenki mint szürke szamár a ködben se szóse beszéd.Volt akivel napiszinten beszéltünk megosztott mindent az emberrel aztán lelép.Én feladtam ezt a ismerkedési módot,nekem úgy látszik nem ez van megírva a sors könyvben...rengeteg időt szántam rá hátha valami normális élőlényre bukkanok aki komolyan gondolja.De hát nem...nektek mi a tapasztalat?
2012. okt. 25. 19:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vannak még csomóan akiknek nem jött össze, csak nincs kedvük válaszolni:)
2012. okt. 25. 19:55
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Pár hónap után talált rám, két hónap múlva találkoztunk, az ötödik hónapban összeköltöztünk, a hatodikban terhes lettem.

A 10 éves házas vagyok. :-)

2012. okt. 25. 19:57
 13/34 anonim ***** válasza:
Személyesen miért nem megy az ismerkedés?
2012. okt. 25. 19:58
 14/34 anonim ***** válasza:
Én 2. barátomat és páromat is neten ismertem meg :) Mindkettővel pár napon belül találkoztam, nem húztam a chetelgetéssel az időt, annak nincs értelme. Úgyis teljesen más élőben mint neten mindenki. Párommal dec. leszünk együtt 6 éve :) Nem kellett sokáig keresgélnem, kb. 2-3 hét volt az időintervallum a társkeresőre regisztrálás és az 1. randi között. De úgy vettem észre, h ezek a társkeresők az utóbbi időkben nagyon elfajultak, nővérem mondta, h mindenki perverz szövegeket küldött neki, meg képeket, pedig nem volt semmi kihívó fotója fent. Vannak ilyenek is sokan, de ki lehet fogni olyan emberkét, aki életed párja lehet :)
2012. okt. 25. 19:58
 15/34 anonim ***** válasza:
1-2 hét után találkoztunk a férjemmel. Csak azért vártunk addig, mert én közben elvittem a szüleimet pár napra nyaralni és én is velük tartottam, de már a nyaralás alatt felhívott, hogy tudjunk legalább telefonon beszélni. :) 1. voltam.
2012. okt. 25. 19:59
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Ahol én voltam regisztrálva, ott az oldal vezetett statisztikát. Kb 1000 emberrel "váltottam" levelet, 2 év alatt. Ennek eredménye lett egy csodálatos férj, és 4-5 barát.

(Húgom is itt ismerte meg párját, 2 éve vannak együtt)

26/N

2012. okt. 25. 20:08
 17/34 anonim ***** válasza:
25%

Kedves kérdező!

Láthatod a válaszok nagy többségében csak nők írják, hogy nekik bejött. Nekik annyi a dolguk hogy regisztráljanak, aztán dőlnek a levelek, közben elég a kéne/nem kéne gombot nyomogatniuk, persze hogy 2 hét alatt megtalálják az életük párját.

Ha férfi vagy és nem vagy egy csajozógép, előnytelen a külsőd vagy nem jó a dumád akkor megszívtad, ez van.

2012. okt. 25. 20:11
 18/34 anonim ***** válasza:
88%
17-es: csak a nőknek sikerül? :-O És mégis hogy? Nőkkel? Gyanítom, hogy férfiakkal sikerült a párkapcsolat, de lehet, hogy tévedek. :-)))
2012. okt. 25. 20:16
 19/34 anonim ***** válasza:
84%
17-es honnan veszed ezt a baromságot? :O
2012. okt. 25. 20:17
 20/34 anonim ***** válasza:
68%

annyira egy irányba billen a mérleg (nem kétlem, h mind igaz, hiszen tudom, h jó érzés sikersztoriról beszámolni), h annak ellenére is megírnám a történeteim, h nem személyes tapasztalat, mivel én még sosem regisztráltam társkeresőre v kerestem párt neten. van viszont két barátnőm (mindhárman 30-on túliak), akik megpróbálkoztak vele, mert nem volt párjuk, átéltek egy-két kudarcot és megcsappant az önbizalmuk. ezek után regisztráltak azon az alapon, h végülis mit veszíthetnek. hát, ha addig kevés volt az önbizalmuk, ott pár hónap alatt lenullázódott. egyiküknek sem sikerült párt találnia, viszont mindkettőjük beszedett pár igazán kiábrándító sztorit. ők találkoztak a delikvensekkel. az egyikük a kierőszakolt szexre ment, a másikuk megrészegedett attól, h a világhálón naponta újabb és újabb nőkkel ismerkedhet meg, így gyakorlatilag skalpvadászatnak fogta fel az egészet és voltaképpen soha nem jutott tovább fb ismerősnek jelölésnél és a 3. közös vacsoránál. mindezt úgy tudom róla, h sosem találkoztunk, nem ismerősöm, de 5 közös ismerősöm van vele ugyanígy. az egyik barátnőm megmutatta a neten, amikor még reménykedett, később megláttam felbukkanni a képét a többi lányismerősöm között is. rákérdeztem náluk, mindegyikük társkeresős randiról ismerte és nagyon hasonlóan írták le a randikat. fura módon még nem is a szexre hajt, csak minél több és több nőt akar megismerni, de nem köteleződik el soha. aztán a pasi, aki társkeresőn udvarol napokon át, majd eltűnik hetekre és mit ad isten, egy közösségi oldalról kiderül, h felesége, két gyereke van. miután ezzel szembesíti, black list-re teszi a barátnőm számát. és most egy fiú barátom sztorija, h teljes legyen a kép: lány mackónadrágban érkezik az első randira, megkajálnak, a csaj végig unott, arcokat vág, mintha kényszerítették volna az ismerkedésre. a srác hazakíséri a közeli lakótelepig, a lány eltűnik a kapulajban, srác bringával megfordul és megkerüli a tömböt, mert onnan egyszerűbb hazajutnia. ekkor megpillantja a lányt, aki valójában egy átjáróházat használt "lépcsőházként) és kijött a másik oldalon. srác csodálkozva "szia, hát te?", mire a lány elfut (!) előle :-)

hát így

2012. okt. 25. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!