Internetes ismerkedés kapufa? Valakinek bejött már vagy csak nekem ilyen negatív?
Pár hónap után talált rám, két hónap múlva találkoztunk, az ötödik hónapban összeköltöztünk, a hatodikban terhes lettem.
A 10 éves házas vagyok. :-)
Ahol én voltam regisztrálva, ott az oldal vezetett statisztikát. Kb 1000 emberrel "váltottam" levelet, 2 év alatt. Ennek eredménye lett egy csodálatos férj, és 4-5 barát.
(Húgom is itt ismerte meg párját, 2 éve vannak együtt)
26/N
Kedves kérdező!
Láthatod a válaszok nagy többségében csak nők írják, hogy nekik bejött. Nekik annyi a dolguk hogy regisztráljanak, aztán dőlnek a levelek, közben elég a kéne/nem kéne gombot nyomogatniuk, persze hogy 2 hét alatt megtalálják az életük párját.
Ha férfi vagy és nem vagy egy csajozógép, előnytelen a külsőd vagy nem jó a dumád akkor megszívtad, ez van.
annyira egy irányba billen a mérleg (nem kétlem, h mind igaz, hiszen tudom, h jó érzés sikersztoriról beszámolni), h annak ellenére is megírnám a történeteim, h nem személyes tapasztalat, mivel én még sosem regisztráltam társkeresőre v kerestem párt neten. van viszont két barátnőm (mindhárman 30-on túliak), akik megpróbálkoztak vele, mert nem volt párjuk, átéltek egy-két kudarcot és megcsappant az önbizalmuk. ezek után regisztráltak azon az alapon, h végülis mit veszíthetnek. hát, ha addig kevés volt az önbizalmuk, ott pár hónap alatt lenullázódott. egyiküknek sem sikerült párt találnia, viszont mindkettőjük beszedett pár igazán kiábrándító sztorit. ők találkoztak a delikvensekkel. az egyikük a kierőszakolt szexre ment, a másikuk megrészegedett attól, h a világhálón naponta újabb és újabb nőkkel ismerkedhet meg, így gyakorlatilag skalpvadászatnak fogta fel az egészet és voltaképpen soha nem jutott tovább fb ismerősnek jelölésnél és a 3. közös vacsoránál. mindezt úgy tudom róla, h sosem találkoztunk, nem ismerősöm, de 5 közös ismerősöm van vele ugyanígy. az egyik barátnőm megmutatta a neten, amikor még reménykedett, később megláttam felbukkanni a képét a többi lányismerősöm között is. rákérdeztem náluk, mindegyikük társkeresős randiról ismerte és nagyon hasonlóan írták le a randikat. fura módon még nem is a szexre hajt, csak minél több és több nőt akar megismerni, de nem köteleződik el soha. aztán a pasi, aki társkeresőn udvarol napokon át, majd eltűnik hetekre és mit ad isten, egy közösségi oldalról kiderül, h felesége, két gyereke van. miután ezzel szembesíti, black list-re teszi a barátnőm számát. és most egy fiú barátom sztorija, h teljes legyen a kép: lány mackónadrágban érkezik az első randira, megkajálnak, a csaj végig unott, arcokat vág, mintha kényszerítették volna az ismerkedésre. a srác hazakíséri a közeli lakótelepig, a lány eltűnik a kapulajban, srác bringával megfordul és megkerüli a tömböt, mert onnan egyszerűbb hazajutnia. ekkor megpillantja a lányt, aki valójában egy átjáróházat használt "lépcsőházként) és kijött a másik oldalon. srác csodálkozva "szia, hát te?", mire a lány elfut (!) előle :-)
hát így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!