Internetes ismerkedés kapufa? Valakinek bejött már vagy csak nekem ilyen negatív?
Volt 1-2 rossz tapasztalatom nekem is, de nem kellett sokat várnom, hogy megtaláljam az Igazit. 5 hónap után találkoztunk, azóta is együtt vagyunk, imádjuk egymást, az összeköltözést tervezgetjük. Én nagyon örülök, hogy nem adtam fel a keresést a világhálón. 2,5 éve vagyunk együtt :)
20/L
Nekem is volt pár rossz tapasztalatom, de aztán rám talált a férjem :) egy hét chatelés után találkoztunk, az első randin 12 órát végig beszélgettunk, majd 3 hónap után megkérte a kezem, a 4 ik hónapban összeköltöztünk, és idén már 7 éves házasok vagyunk :)
Szóval ne add fel!
Nem kell feladni a netes ismerkedést!! Véletlenül mi is társkeresőn ismerkedtünk össze a vőlegényemmel, de nem ezért válaszolok:)
Sok idióta van az oldalakon, ez tény; de a való életben is sok. Szerintem az a jó, ha az összes lehetőséget megadod magadnak az ismerkedésre, és ebbe beletartozik a világháló is:) Soha nem tudhatod, hogy hol találod meg az Igazit, vagy ő hol talál Rád:) Sok sikert:)
Szerintem jó ötlet a netes ismerkedés, sokkal nagyobb a választék, mint élőben, és előre ki tudsz szűrni olyanokat, amik kizáró tényezők (élőben volt pl., hogy a buszon tíz percig szemeztem a sráccal, aztán amikor leszállt, egyből rágyújtott... nálam ez nagyon kizáró tényező. de olyan is volt, hogy több hetes ismeretség után derült ki, hogy elég vallásos a fiú, az meg velem úgyse lenne boldog, neten legalább sok helyen tudok szűrni, hogy ateista v. agnosztikus legyen). Kapcsolatom végül nem lett így, de sok értékes embert ismertem meg, van, akivel azóta barátok vagyunk.
Annak, aki szerint a nőknek könnyebb a dolguk, mert csak várniuk kell: Akivel randiztam, annál mind én kezdeményeztem, valahogy így alakult. (Általában 2-3 hét levelezés után találkoztunk, mert nem szeretem, ha rögtön erőltetik a találkozást.) A "nőknek sok levele jön" csak férfiszemmel nézve jó, a valóságban ez valahogy így néz ki 10 levélből:
- 3 kapuzárási pánikban őrlődő ötvenes, aki nem tud olvasni (adatlapomon megadott maximum kor: 30 év)
- 2 "ha van kedved, megduglak", aki nem tud olvasni (adatlapomon: "komoly kapcsolatot keresek")
- 2 "már majdnem elváltam, csak még együtt lakom asszonnyal" fazon, aki nem tud olvasni (adatlapomon: gyermektelen egyedülállót keresek)
- 1 dohányos/drogos stb., aki nem tud olvasni (adatlapomon ezek kizárva, egy idő után felmerül, mi a fenének töltöttem ki azt a tetves adatlapot)
- 1 olyan, aki iszonyat messze lakik, ilyen "Angliában dolgozom, de havonta hazajárok", aki nem tud olvasni (adatlapomon: városom és 10 km-es környéke van megadva, senkinek nem leszek a "Magyarországon is legyen kit dugnom" barátnője az angliai mellett)
- 1 normális, akivel aztán vagy kialakul valami, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!