Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Internetes ismerkedés kapufa?...

Internetes ismerkedés kapufa? Valakinek bejött már vagy csak nekem ilyen negatív?

Figyelt kérdés
Eddig rengeteg emberrel ismerkedtem heteig,hónapokig beszélgettünk és még találkozóra sem került sor,nem adtam fel ismerkedtem tovább de mindig kapufa volt.Többnyire eltűnt mindenki mint szürke szamár a ködben se szóse beszéd.Volt akivel napiszinten beszéltünk megosztott mindent az emberrel aztán lelép.Én feladtam ezt a ismerkedési módot,nekem úgy látszik nem ez van megírva a sors könyvben...rengeteg időt szántam rá hátha valami normális élőlényre bukkanok aki komolyan gondolja.De hát nem...nektek mi a tapasztalat?
2012. okt. 25. 19:37
1 2 3 4
 21/34 Jégtánc ***** válasza:
Nekem is bejött ,bár nem társkeresésnek indult:) Sima NLChaten ismerkedtünk meg:) 8 éve már lassan.Azóta is együtt vagyunk bár az első 3,5 év távkapcsolat volt ,mert akkor még kint éltem külföldön.Van egy majdnem 9 hónapos lányunk:)
2012. okt. 25. 20:34
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
1.vagyok. Negatív élményem nekem is volt, pedig rövid ideig voltam fenn társkeresőn. 2 ilyen is volt, az egyik csak szexet akart, nagyon el volt szállva magától, a másiknak pedig a bemutatkozásunk utáni első mondata az volt, hogy ő minimum heti 2x seggrészegre issza magát. Mondanom sem kell, hogy egyikből sem lett semmi. :) A férjemmel pedig az első randink úgy zajlott, hogy hozott egy plüssvirágot és beültünk a Westendbe dumálni, több órát eltöltöttünk ott egymás sztorijait hallgatva. Nem is volt kérdés egyikünkben sem, hogy folytatni akarjuk. :) Szerelmünk gyümölcse is már 4,5 éves.
2012. okt. 25. 20:38
 23/34 anonim ***** válasza:
Én kerek négy évet vártam arra a bizonyos pozitív tapasztalatra, de végre megtörtént. Szerintem nem szabad feladni :)
2012. okt. 25. 21:47
 24/34 anonim ***** válasza:

Volt 1-2 rossz tapasztalatom nekem is, de nem kellett sokat várnom, hogy megtaláljam az Igazit. 5 hónap után találkoztunk, azóta is együtt vagyunk, imádjuk egymást, az összeköltözést tervezgetjük. Én nagyon örülök, hogy nem adtam fel a keresést a világhálón. 2,5 éve vagyunk együtt :)

20/L

2012. okt. 25. 22:11
 25/34 anonim ***** válasza:

Nekem is volt pár rossz tapasztalatom, de aztán rám talált a férjem :) egy hét chatelés után találkoztunk, az első randin 12 órát végig beszélgettunk, majd 3 hónap után megkérte a kezem, a 4 ik hónapban összeköltöztünk, és idén már 7 éves házasok vagyunk :)

Szóval ne add fel!

2012. okt. 25. 22:33
 26/34 anonim ***** válasza:
Nekem negatív tapasztalom van csak, 2 lánnyal is összeismerkedtem elég jól az egyikkel randiztam is, minden happy aztán egyszer csak felszívódott meg ugye a másik is se szó se beszéd eltűnt. Később megtaláltam egy közösségi oldalon, akkor meg már volt barátja. Nekem ez elvette a kedvem ezektől az oldalaktól.
2012. okt. 25. 22:47
 27/34 anonim ***** válasza:
Sok rossz után jon a jó. Velem is így volt. A párommal 4 hónapig chateltünk telefonáltunk mire sikerült találkozunk. Távkapcsolatban élünk de jövő csütörtöktől már együtt fogunk élni. :) Szóval ne add fel, sok szerencsét. :)
2012. okt. 25. 23:23
 28/34 anonim ***** válasza:

Nem kell feladni a netes ismerkedést!! Véletlenül mi is társkeresőn ismerkedtünk össze a vőlegényemmel, de nem ezért válaszolok:)

Sok idióta van az oldalakon, ez tény; de a való életben is sok. Szerintem az a jó, ha az összes lehetőséget megadod magadnak az ismerkedésre, és ebbe beletartozik a világháló is:) Soha nem tudhatod, hogy hol találod meg az Igazit, vagy ő hol talál Rád:) Sok sikert:)

2012. okt. 25. 23:35
 29/34 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet a netes ismerkedés, sokkal nagyobb a választék, mint élőben, és előre ki tudsz szűrni olyanokat, amik kizáró tényezők (élőben volt pl., hogy a buszon tíz percig szemeztem a sráccal, aztán amikor leszállt, egyből rágyújtott... nálam ez nagyon kizáró tényező. de olyan is volt, hogy több hetes ismeretség után derült ki, hogy elég vallásos a fiú, az meg velem úgyse lenne boldog, neten legalább sok helyen tudok szűrni, hogy ateista v. agnosztikus legyen). Kapcsolatom végül nem lett így, de sok értékes embert ismertem meg, van, akivel azóta barátok vagyunk.

Annak, aki szerint a nőknek könnyebb a dolguk, mert csak várniuk kell: Akivel randiztam, annál mind én kezdeményeztem, valahogy így alakult. (Általában 2-3 hét levelezés után találkoztunk, mert nem szeretem, ha rögtön erőltetik a találkozást.) A "nőknek sok levele jön" csak férfiszemmel nézve jó, a valóságban ez valahogy így néz ki 10 levélből:

- 3 kapuzárási pánikban őrlődő ötvenes, aki nem tud olvasni (adatlapomon megadott maximum kor: 30 év)

- 2 "ha van kedved, megduglak", aki nem tud olvasni (adatlapomon: "komoly kapcsolatot keresek")

- 2 "már majdnem elváltam, csak még együtt lakom asszonnyal" fazon, aki nem tud olvasni (adatlapomon: gyermektelen egyedülállót keresek)

- 1 dohányos/drogos stb., aki nem tud olvasni (adatlapomon ezek kizárva, egy idő után felmerül, mi a fenének töltöttem ki azt a tetves adatlapot)

- 1 olyan, aki iszonyat messze lakik, ilyen "Angliában dolgozom, de havonta hazajárok", aki nem tud olvasni (adatlapomon: városom és 10 km-es környéke van megadva, senkinek nem leszek a "Magyarországon is legyen kit dugnom" barátnője az angliai mellett)

- 1 normális, akivel aztán vagy kialakul valami, vagy nem.

2012. okt. 26. 02:57
 30/34 anonim ***** válasza:
ja és kihagytam a kedvencemet: a fényképén luxusautóval pózolót, aki első levelében komplett vagyonbevallást küld, hogy érzékeltesse, mennyire jó parti... biztos van, akinek bejön, én nem szeretem, ha meg akarnak venni.
2012. okt. 26. 02:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!