Internetes ismerkedés kapufa? Valakinek bejött már vagy csak nekem ilyen negatív?
Nekem is pozitív "élményem" van többségben.
Az eddigi 4 kapcsolatomból 3 internetes ismerkedésből alakult. Jelenlegi páromat is társkeresőn ismertem meg, akivel 3 és fél éve vagyunk együtt.
És persze 1-2 barátra is szert tettem :)
27/F
Akkor csak én vagyok ilyen szerencsétlen?:DD
Had kérdezzem már meg,meddig ismerkedtetek ott mire rátaláltatok és mennyi idő után találkoztatok?
Nekem is bejött, így találtam a vőlegényemre :)
De egy jó tanács: ha rögtön az elején nem kerül sor személyes találkozásra, akkor felesleges több időt pazarolni az illetőre. Nincs értelme hetekig hónapokig levelezni, chat-elni, aztán még egy találka sincs belőle. Egy vagy két üzenet váltás után a személyes találkozót kell "erőltetni", különben sosem találsz a nagy Ő-re :)
volt már onnan komoly kapcsolatom, nagy szerelmem, és rengeteg jó haverom. sőt, volt hogy ott találtam albérlőt az üres lakásomba, festőt, aki rendbehozta :) persze mindezt pénzért, tehát nem a két szép szememért :)
aki felszívódott, azt hagytam. biztos talált valaki mást, akivel jobban megvolt az összhang.
nem kell ezt erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!