Van olyan szülő, aki megbánta, hogy gyereket vállalt?
Figyelt kérdés
Ne ítéljetek el a kérdés miatt, de arccal, névvel természetesen mindenki azt állítja, hogy az élete nem lenne teljes gyerek nélkül. De kíváncsi lennék, hogy van e olyan férfi, nő itt, akinek lett gyereke, és úgy érzi, jobb lett volna, teljesebb lett volna az élete gyerek nélkül? Nagyon sok szülő, legyen az anya vagy apa otthagyja gyermekét.. Kérlek legyetek őszinték.
Nekem nincs még gyerekem. Azt elhiszem, hogy az ember időnként besokall, de szerintem a világ legtermészetesebb dolga, hogy az ember családot vállal. Majd mikor megöregszik, megbetegszik, ápolja a gyereke, akit azelőtt ő ápolt, nevelt, mikor kicsi volt, Ez az élet rendje.
2012. okt. 23. 23:11
12/69 anonim válasza:
#8: szerintem ez nem egy jó érv. mert rengeteg élet lehetőség nem születik meg. gyakorlatilag az össze spermium és összes petesejt kereszteződés lehetséges kombinációinak 99%a soha nem születik meg. akiknek van gyereke is hagyja elveszni sok milliárd lehetséges gyerekét. ők soha nem lesznek. fura és zavarbaejtő dolog ez. akinek egyáltalán nincs gyereke az csak egyel vagy kettővel többször teszi ezt.
#9: nem tudom hány éves vagy. de azért ne lepődj meg, ha ez majd változik később :)
2012. okt. 23. 23:15
13/69 anonim válasza:
De konkrétan TE nem születtél volna meg, ha a szüleid nem vállalnak gyereket :)
2012. okt. 23. 23:19
14/69 anonim válasza:
Én már nem változom :))
Azt pedig sajnálom, hogy egyes rasszok kihalóban vannak, de ettől én még szar anya lennék és senkit sem áll szándékomban megkárosítani, legkevésbé saját magam :) Szóval én gyerek nélküli maradok :)
2012. okt. 23. 23:26
15/69 anonim válasza:
Én nembánom, hogy nincs. És a saját szüleimre harsgszom, hogy én vagyok. Két felelőtlen épp hogy huszonéves fiatal, lett a gyerek -én - ők elváltak, mert mégse volt jó együtt, én meg most, 33 évesen is azért gürizek, mert ők felelőtlenül gyereket vállaltak a semmire. Lehet jönni a szép mesékkel, hogy de jó, hogy él az ember, szerintem nettó szívás az egész élet, az ellenségemnek se kívánnám, nemhogy a gyerekemnek:(
2012. okt. 23. 23:26
16/69 anonim válasza:
Mondhatnám azt, hogy akiben nincs meg a fajfenntartás ösztöne, az nem is ember. Vagy még nem jött el az ösztön.
Lehet lepontozni, csak egy szemszögből vizsgáltam meg a dolgot.
Sose szerettem a gyerekeket, nem néztem meg őket az utcán, nem gügyögtem nekik, de ettől függetlenül én szeretnék gyereket. Sokáig nem jutott egyáltalán az eszembe, de azt sose mondtam, hogy egyáltalán nem akarok, max kamaszkorban.
2012. okt. 23. 23:30
17/69 anonim válasza:
De lehet, hogy azért gondolkodok ennyire materiálisan, mert most halt meg az apukám, fiatalon és kicsit átértékeltem a dolgokat.
2012. okt. 23. 23:31
18/69 anonim válasza:
Engem nem zavar, hogy így gondolod.
Bennem tényleg nincs ösztön, és születésem óta hiányzik.
Sőt, már gyerekként is messzire elkerültem a terhes nőket, ki nem álltam őket :D Na mondjuk ők sok ember szemében tényleg elviselhetetlenek :D
2012. okt. 23. 23:34
19/69 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok, mint te, sokszor rühellem a kisgyerekes anyukákat, meg a neveletlen hülye gyereküket, de mindig úgy voltam vele, hogy a sajátomat azért szeretni fogom :)
2012. okt. 23. 23:36
20/69 anonim válasza:
#17 szerintem pont ez az amit semmiképpen nem kéne. így megítélni címkézni valakiket. hogy nem ember, mert nem akar gyereket. szerintem elkéne fogadni bárki bárhogy is dönt. (mellesleg az önfenntartás ösztöne nem specifikusan emberi tulajdonság, úgy tűnik állat létünkből jön. de nem ez a lényeg :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!