Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondanád/elmondtad édesanyád...

Elmondanád/elmondtad édesanyádnak, hogy szeretője vagy egy nem független férfinak?

Figyelt kérdés
Ha igen, mit mondott rá? Ha nem, elmondanád? Sűrűn felhív és már nem tudok itthon mit kitalálni. 24/L
2012. okt. 21. 20:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
en ertem biZtos mar semmi nics koztuk es a kapcsolatuk rossz csak azert van meg vele mert blabla te meg elhiszed Szanalmasok a szeretok es naivak is tudod kinek kene egy olyan pasi aki egyszerre ket nohoz jar bahh
2012. okt. 21. 20:51
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
Azért ehhez kell egy bizalmi viszony. Talán nem mered elmondani, félsz,h mit szól hozzá. Lehet, h megért. Vagy nem. Ja, érdemben nem tok válaszolni, nem voltam még ilyen helyzetben. Egyébként ha sokáig tart ez még, mármint a viszony, meg a titkolózásod is, meg az, h sűrűn felhív, meg aztán még évek múlva sincs pasid stb., gondolom, nem hülye, rájön, hogy van valami vállalhatatlan a magánéletedben. Vagy meleg v v nőssel jársz. Persze ha rájön magától v vki megsúgja neki, akkor még mindig vállalhatja, hogy fennmaradjon köztetek a látszat jó viszony és ha nem tudná elfogadni, akkor el kellene taszítson magától, hogy ezt ne kelljen végigjátszania, ezért úgy tesz, mintha semmit nem tudna.
2012. okt. 21. 20:56
 13/21 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy ilyen és ehhez hasonló válaszokat fogok kapni... Tudom, hogy a szeretők szánalmasak, rosszak, stb. De én ezért nem érzem magam rossz embernek. Egy pasinak köszönhetem az egészet, aki összetörte a lelkemet. Tudom, ez nem mentség, de a szeretőm húzott ki a gödörből. Nem ígért semmit, én sem neki tisztában vagyok ő is és én is a helyzettel. Nem tudom, meddig fog tartani, de most boldog vagyok és számomra ez a lényeg.
2012. okt. 21. 21:00
 14/21 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem meg nem kaptál rossz válaszokat, én sokkal több fikázó válaszra számítottam.

A lényeg, hogy a Te életed, éld úgy, hogy jól érezd magad, de öt év múlva se kelljen leköpnöd a tükröt, ha belenézel.

2012. okt. 21. 21:19
 15/21 anonim ***** válasza:
Én elmondtam, nem örült neki, de sokszor, mikor kiborultam, mellettem állt és segített.
2012. okt. 22. 07:44
 16/21 anonim ***** válasza:
Miért vagy csak a szeretője és miért nem akarsz a barátnője lenni???
2012. okt. 22. 11:23
 17/21 anonim válasza:
0%
Az én anyukám tudja,hogy két pasim van,az egyik a munkatársunk mindkettőnknek..ráadásul annyi idős mint anyukám!Ő tudja és mindig segít hogy ne bukjak le!Dehát felnőtt ember vagyok..ez van:))
2012. okt. 22. 15:01
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát ciki a helyzeted, hugi.

A magad érdekében mondom, hogy azonnal szakítsd meg a kapcsolatot, mert egyrészt magadnak is hazudsz azzal, hogy áltatod magad, hogy téged szeret a őasi; másrészt meg a pasi barátnőjét/feleségét is segítesz becsapni.

Ne feledd! Minden tett visszaüt!

Én személy szerint vagyok annyira hidegfejű és alapos, hogy minden téren leinformáljam a pasit. Nálam foglalt férfi tabu. Tökmindegy milyen jól néz ki, és a többi egyéb.

Rengeteg problémát megspórolok azzal, hogy előre gondolkodom!

2012. okt. 22. 22:46
 19/21 A kérdező kommentje:
Ki beszélt itt arról, hogy engem szeret a pasi? Tanulj már meg mondatokat értelmezni! Egyik kommentben írtam, hogy tudom, mi a helyzet, nem ígért semmit a pasi, csak most jól érzem magam így. Nem vagyok szerelmes és nem áltatom magam! Amúgy meg nem az észosztásra voltam kíváncsi, nem kell itt névtelenül arc nélkül szidni a másikat, nem kell úgy csinálni mint ha én lennék az első aki szeretője valakinek. Mindig is volt ilyen, van és lesz is. Ez nem mentegetőzés, csak annyira bírom hogy itt az emberek egyből elkezdik szidni a másikat, holott a kérdés nem az volt hogy mi a véleményed a helyzetről, hanem hogy elmondanád-e édesanyádnak!
2012. okt. 23. 10:05
 20/21 anonim ***** válasza:

Kérdező. Csak gondolom- mert az Édes gyerekkoromban meghalt - de úgy gondolom, nem mondanám el. Több oka van, amiért így döntenék:

1. felnőtt vagyok, és a szerelem 2 emberre tartozik és Istenre. Sűrűn felhív- na és- barátom, szeretőm- de nem kell kitérni a részletekre.

2. Valószínű szégyelleném, hogy egy csak testi kapcsolatot létesítettem olyannal, akibe nem vagyok szerelmes. Miért? mert ez sok baj forrása, még ha pillanatnyi kielégülést okoz is. Ezt tudom, és mégis csinálom. Ezért szégyelleném, és nem mondanám senkinek, csak belül égetne. Csalódottság? Bosszú? ilyen okok vannak a mélyén, de sajnos ezek visszaütnek, tapasztalatból tudom. Jobb lenne csendben, egyedül várni, hogy letisztuljanak az érzések, begyógyuljanak a sebek. Akkor majd elérhet az igazi szerelem. Amit vállalhatok a világ előtt is(nem a részleteket, a tényt)- nem érezném úgy,

rosszat teszek, és el kell bújnom vele.

2012. okt. 23. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!