Elmondanád/elmondtad édesanyádnak, hogy szeretője vagy egy nem független férfinak?
Szerintem meg nem kaptál rossz válaszokat, én sokkal több fikázó válaszra számítottam.
A lényeg, hogy a Te életed, éld úgy, hogy jól érezd magad, de öt év múlva se kelljen leköpnöd a tükröt, ha belenézel.
Hát ciki a helyzeted, hugi.
A magad érdekében mondom, hogy azonnal szakítsd meg a kapcsolatot, mert egyrészt magadnak is hazudsz azzal, hogy áltatod magad, hogy téged szeret a őasi; másrészt meg a pasi barátnőjét/feleségét is segítesz becsapni.
Ne feledd! Minden tett visszaüt!
Én személy szerint vagyok annyira hidegfejű és alapos, hogy minden téren leinformáljam a pasit. Nálam foglalt férfi tabu. Tökmindegy milyen jól néz ki, és a többi egyéb.
Rengeteg problémát megspórolok azzal, hogy előre gondolkodom!
Kérdező. Csak gondolom- mert az Édes gyerekkoromban meghalt - de úgy gondolom, nem mondanám el. Több oka van, amiért így döntenék:
1. felnőtt vagyok, és a szerelem 2 emberre tartozik és Istenre. Sűrűn felhív- na és- barátom, szeretőm- de nem kell kitérni a részletekre.
2. Valószínű szégyelleném, hogy egy csak testi kapcsolatot létesítettem olyannal, akibe nem vagyok szerelmes. Miért? mert ez sok baj forrása, még ha pillanatnyi kielégülést okoz is. Ezt tudom, és mégis csinálom. Ezért szégyelleném, és nem mondanám senkinek, csak belül égetne. Csalódottság? Bosszú? ilyen okok vannak a mélyén, de sajnos ezek visszaütnek, tapasztalatból tudom. Jobb lenne csendben, egyedül várni, hogy letisztuljanak az érzések, begyógyuljanak a sebek. Akkor majd elérhet az igazi szerelem. Amit vállalhatok a világ előtt is(nem a részleteket, a tényt)- nem érezném úgy,
rosszat teszek, és el kell bújnom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!