Mi az, amit bánsz hogy nem mondtál el elhunyt édesanyádnak és/vagy édesapádnak esetleg más szerettednek?
Bánom, hogy apa halála előtt 4 nappal eljöttem a páromhoz, és csak vasárnap mentem haza. Hétfőn már elég rosszul volt. Bánom, hogy aznap este nem kaptam ki anya kezéből a telefont, és hívtam ki a mentőket... Hirtelen halt meg, ő mondta, hogy nem kell mentő, majd felteszi az oxigént magának. Nem tette, meghalt... Bánom, hogy hétfőn alig váltottam vele pár szót, és hogy olyan korán elaludtam. Ha fenn lettem volna, hívtam volna a mentőket.
24/N
Mamám mikor kórházban volt nem mindig mentem be mert messze volt a kórház. Halála előtt egy nappal kérdezték anyáék, hogy megyek-e. Mondtam hogy most nem mert fáradt vagyok. Másnap mikor hazaértem anyáék azzal vártak hogy meghalt.
Rettentően bánom hogy nem mondtam neki köszönetet azért mert mindig ő vigyázott rám, és nem tudtam elmondani mennyire szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!