Elmondanád a párodnak, hogy nyugtatót szedsz?
Én csak azt tudnám 'páromnak' nevezni aki elött még ha akarnám se tudnám titkolni, igy számomra a kérdésed értelmetlen.
Tehát ha valakivel heti egyszer összejársz dugni az még nem a párod, csak a szexuális partnered.
"ha szeret akkor úgy sem zavarja" én remélném, hogy mivel szeret, zavarja annyira a dolog, hogy nem fogja természetesként kezelni, hogy nyugtatót szedek, hanem inkább arra ösztönöz, hogy megoldjam a problémát.
Bocs, nem kötekedni akartam, csak úgy gondolom, nyugtatót szedni nem megoldása egy problémának. Átmenetileg, mankónak jó, de nem egy olyan dolog, aminek az élet részévé kell válnia (bizonyos betegségeket leszámítva persze).
Persze hogy elmondanám! Meg sem fordulna a fejemben eltitkolni. Milyen kapcsolat az ahol e miatt furcsán nézne rám???
Én egy időben frontint szedtem (orvos írta fel),és tudta a férjem. Nálunk amúgy is minden gyógyszer közös helyen van,így láthatta! Valeriána vagy sedatif pc,meg legtöbbször van itthon.
Nyugtatóban nincsen semmi titkolni való, elmondanám persze hogy szedek és azt is hogy mi az oka. Esetleg ki az oka :))
20/F
Igen, joga van tudni róla, hogy olyan emberrel van együtt, akinek drog kell az élet elviseléséhez.
Mielőtt megköveztek: az én párom is nyugtatót szedett, mielőtt megismert. A segítségemmel szokott le végleg, pedig drága szüleinek hála tinikorától szedte.
Álljál le mielőbb, mert az életet ezek nélkül is el lehet viselni! Másnak is van ezer baja, mégsem nyúl ezekhez. Nincs olyan, hogy végképp be kell szedni. Párom is addig hajtogatta ezt, míg kéznél volt a szer. Mikor nem, érdekes, kibírta a stresszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!