Anyósom idejött, hogy lebeszéljen az esküvőről. Elmondanád a vőlegényednek?
Figyelt kérdés
Azzal érvelt, hogy a fia jobbat érdemel, én úgysem tudnám boldoggá tenni, ne legyek ilyen önző.2012. aug. 27. 17:17
1/44 anonim válasza:
igen...szépen, nyugodtan közölném vele a történteket úgy, hogy közben nem szidom az anyját...
24L
2/44 anonim válasza:
El hát. Basszus, anyukát meg szépen finoman elküldeném melegebb éghajlatra.
3/44 anonim válasza:
elmondanám a vőlegényemnek. mit montál anyósnak, hogyan reagáltál?
4/44 anonim válasza:
1.válaszolónál a pont! IGEN.
Mik voltak az érvek? Lehet tudni? Mikor lesz az esküvőtök?
Ez már a pofátlanság határán is bőven túl tesz..
Milyen alapon tudja ő, hogy a fiának ki a jobb? Az helyett, hogy azt nézné, hogy boldog a fia melletted!
Részvétem, ugyan ilyen anyósom van.
6/44 anonim válasza:
Én bőgve mondanám el,napokig lehangolt lennék a párom előtt,lássa mennyire megbántott az irígy anyja!
7/44 anonim válasza:
talán sunyin hangzik, de én titokban tuti felvenném mit mond és megmutatnám neki mit mond a kedves mama, úgy biztos elhiszi. Ha egyszer ilyet mondott, elmondja többször is. Nem irigyellek.
8/44 anonim válasza:
Teljesen higgadtan elmondanám neki a helyzetet, viszont nem szépítenék. Persze tudom, könnyű azt mondani, én biztos totál ki lennék akadva, de páromnak mégis próbálnám normál hangon elmondani, mi történt.
De anyós asszem kettéfejeltem volna.
9/44 anonim válasza:
Anyámnak pont ezt mondta a nagyanyám. Anyu azóta utálta érte. már meghalt, de még mindig utálja. Ja, és anyámék már 42 éve élnek teljesen okés házasságban. :)
10/44 anonim válasza:
Ez olyan furcsa, anyósod nem gondolja, hogy a fia fülébe jut a dolog ! Az még csak hagyján ha a fiát traktálja ezzel, dehogy van képe téged így megbántani ! El sem tudom képzelni mit várt, hogy azt mondod: igen, igaza van, én nem vagyok méltó a fiához, még ma tisztázom is vele !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!