Anyósom idejött, hogy lebeszéljen az esküvőről. Elmondanád a vőlegényednek?
Sosem szeretett, 2 érve van: nem gazdag a családom és (még) nincs diplomám (szerinte nem is lesz, túl hülye vagyok hogy befejezzem az egyetemet).
Az esküvő januárban lesz.
"talán sunyin hangzik, de én titokban tuti felvenném mit mond és megmutatnám neki mit mond a kedves mama, úgy biztos elhiszi. Ha egyszer ilyet mondott, elmondja többször is. Nem irigyellek."
Milyen férfi az, aki nem hinne a párjának? Ha engem ilyenben megkérdőjelezne, azt hinné, csak kitaláltam, hogy befeketítsem anyukát, dobnám a fenébe. :S
4.vagyok.
Én azt gondolom, hogy mindenki, aki válaszolt, tökéletesen jól látja a helyzetet, és nagyszerűek a tanácsok!
Tudod miért beszélt veled? Mert egyébként pontosan tudja, hogy jó leszel a fiának, nem lesz anyához hazarohanás, nem anya főz rá, nem anya mos és nem anyával beszéli meg a napi dolgait, tehát baromi féltékeny rád, már nem lesz kiről gondoskodni, vagy uralkodni bárki felett !! Ez nálam egyenértékű azzal, hogy igen is jó vagy a fiának! :)
1. nem a diplomától leszel ember (neki VAN?) !
2. ha nem is fejezed be, az a te dolgod, én nagyon drukkolok, hogy sikerül, csak azért is alapon meg fogod tudni csinálni, aztán majd nyitva marad a szája.
3. végül is elérte a célját mert szomorú vagy. Kellő higgadtsággal ülj le a vőlegényeddel, és vázold a hallottakat. Melléd fog állni, szóval ne lógasd az orrod! :)
Még jó, hogy elmondanám. Sőt, miután elmondtam megkérném a vőlegényemet, hogy látogassuk meg a mamát ahol számot adhat a fiának a történtekről.
Nagyon sajnállak, egy ilyen anyós lépten nyomon keseríteni fogja az életed. Akkor a legrosszabb az ilyen, amikor az ember esetleg éppen fasírtba kerül a párjával, az ugye pedig egy házasságban, évek alatt elkerülhetetlen. Na majd akkor jön a banya az én megmondtam szöveggel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!