Anyósom idejött, hogy lebeszéljen az esküvőről. Elmondanád a vőlegényednek?
Mi az hogy!
De én szemét disznó lennék, nem csak úgy elmesélném a vőlegényemnek, hanem látványosan rossz kedvű lennék, sírnék, mikor "nem látja" stb. aztán mikor már nagyon sajnál és vigasztalni akar és megkérdezné, hogy mi van velem, akkor közölném, hogy sose tudom boldoggá tenni, pedig úgy szeretem, de az anyukája is direkt eljött, hogy megmondja jobbat érdemel és sose teszem majd boldoggá és én most olyan rosszul érzem magam emiatt stb.
Az enyémnek nem. :) Egyébként is férjem van.
Miért nem tudsz fogalmazni?
Igen, elmondanám. Ha a leendő férjed már most nem áll ki melletted teljes mellszélességgel, akkor mégis mit vársz a továbbiaktól.
Ő az önző, de ezt tudjuk. Mindent mondj ele apasidnak, és ha nem hisz neked, ha nem áll melléd 100%-ban, ha nem küldi el az anyját a búsba, akkor nagyon fontold meg, hogy akarsz-e egy "mamapicifia" felesége lenni és egy végletekig önző és gonosz anyóssal harcolni. Mert az vár rád a jövőben.
Jaja, egyetértek a többiekkel.
De igazából csak azért írtam, hogy lássam mi lesz a sztori vége. Sorry :)
Na, mi lett?
El kell mondanod, ő a legközelebbi kapcsolatod, neki meg te vagy!
Anyósról most nem jut leírható szó az eszembe....xD
Igen, elmondanám. Mindenképpen!
Ilyen szöveget is rég hallottam; ha jól sejtem, anyós rád vetítette ki a saját 'hibáját'...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!