Elmondanád édesanyádnak, hogy puskáztál és a tanár rajta kapott?
Ma puskáztam angolból a tanár pedig rajta kapott elvette a szócetlimet és azt mondta,hogy következő órán ismét számon kéri tőlem. Édesanyámmal nagyon jó a kapcsolatom.Te elmondanád neki? Egyébként nagyon megbántam,hogy puskáztam és nem tanultam meg , lelkiismeret furdalásom van és megfogadtam,hogy soha többé nem puskázok. Holnap a tanáromtól is bocsánatot kérek és megígérem neki,hogy többet ilyen nem fog előfordulni.
13/L
soha többé:D
13 évesen én is ezt mondtam:D
Nyugodj meg anyád is puskázott.
Egyébként meg ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mindenki ott csal ahol tud ;)
:-) Szerintem anyukád nem fog emiatt felfalni -ő is volt fiatal, ő is volt diák, hajaj, még az is kiderülhet, hogy ő annak idején ágyúval a zsebében járt dolgozatot írni. :-)
Én az anyukámtól emiatt max egy enyje-bejnyét kaptam volna annak idején...
Már nekem is van egy iskolás gyermekem, ha megtudnám, persze nem vágnék hozzá jó képet, csak hogy lássa, nem helyes és szép dolog, amit csinált. És hogy ezután se csináljon belőle rendszert. De nem harapnám le a fejét.
Én már egy fősulin is túl vagyok, és merem állítani, nincs olyan diák, aki ne puskázott volna legalább egyszer életében.
Persze azt azért tudni kell, hol és kinél puskázhatsz. :-) Sokan csak azért visznek magukkal puskát, mert biztonságérzetet ad nekik. Szerintem, egyszer-kétszer megbocsátható -DE RENDSZERT AZÉRT NE CSINÁLJ BELŐLE! :-)
Arra semmiképp sem bíztatnálak, hogy komolybb vizsgákon, pl. nyelvvizsga, érettségi stb... puskázz, mert ha ott elcsípnek, annak igen komoly következményei lehetnek.
huu énis hányszor elmondtam neki...ő meg jól kinevetett,mondtam neki:,,nomhogy együttéreznél velem.." xD
ő meg:,,Hát....így jártál! :D"
nyugodtan mondd el neki, ha akarod,ő is puskázott eleget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!