Tanár vagyok, középiskolai, s két lány folyton produkálja magát előttem, hogyan kezeljem?
hát ez ciki :S szerintem a legegyszerűbb, ha nem reagálsz rájuk. Tárgyilagosan válaszolj, ha kérdeznek valamit, ha épp fogdossa a másikat, akkor meg ne nézz oda!
amúgy nem lehet, hogy valakivel együtt láthattak valahol?
Szia!
Valahogyan biztosan megtudták,és most provokálnak.Hogy miért,nem tudom,de Te vagy a tanár,Neked van meg az eszközöd ahhoz,hogy letörd a szarvukat.Jegyekkel,máshogyan nem megy.
Facebookon bejelöltek - tehát fent vagy a Facebookon?
Mi a bánatnak? Meleg tanárként miért kell kiszolgáltatnod magad, támadási felületet nyújtanod?
Különben meg viselkedj kicsit homofób módon, az a korszerű manapság... szólj rájuk, hogy ne simogassák egymást, ha a homoszexualitásról kérdeznek, légy legalább egy kicsit elítélő, vagy legalább hangsúlyozd kicsit jobban a hátrányait... és hazudj, ahogyan mindenki szokott.
"Mégis honnan tudhatnák, hogy meleg vagyok? Szeptemberben jöttem ebbe az iskolába, nem ismert senki."
Pl onnan hogy az egyikük szüleje vagy ismerőse valszeg ismer téged és elmondta nekik hogy mi a helyzet veled mikor éppen panaszkodtak rád otthon.
"És miért csinálják velem ezt?"
Mert a diák az olyan hogy avval szórakozik hogy "szopatja" a másik embert,legyen az tanár vagy diák.
"Nem tudom már ezt kezelni, nagyon zavarba hoznak. Mit tehetnék?"
Mivel azon szórakoznak hogy zavarba hoznak ezért a legjobb amit tehetsz ha nem figyelsz rájuk és nem jössz zavarba.Ha pedig az órát zavarják a viselkedésükkel akkor küld ki őket az óráról vagy fenyítsd be őket vmivel.
"Nem akarok tantárgyat írni, maradjunk annyiban, hogy nem érettségi tantárgy az enyém."
Valszeg ének tanár vagy.Abból következtetve hogy azt az órát imádják megzavarni a leginkább a diákok.Ott ki tudják tombolni magukat.
Még mindig jobb mint ha matektanárnő lennél.A matektanárnő a legundorítóbb dolog amit el tudok képzelni.50 évesen úgy néznek már ki mint ha férfiak lennének.Ha matektanárnő lennél most valszeg azt írtam volna kommentbe hogy:"megérdemled amit kapsz tőlük!".
Mekkora mázli hogy nem vagy matektanárnő:)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!