Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan középsulis vagy egytemista lány, akinek tanár barátja van? Nem fura?
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 14:33
2/8 anonim válasza:
Nekem egy csoporttársam van, de a barátja nem nálunk tanít. (Ha olyanokra gondolsz, akik egy suliban is vannak, olyat nem ismerek, de nem is hiszem hogy ezt nyíltan felvállalnák...)
3/8 anonim válasza:
Tavaly ballagott a lány a sulinkból akinek egy 36 éves tanár volt a párja.. Mindenki tudta, de inkább nyílt titok volt. Suliban a tanár mindig az osztály előtti folyosón ült és nézte a lányt, néha beszélgettek, gyakran jöttek együtt reggelente, délután is lehetett őket látni az utcán. Nem tudom, azóta együtt vannak-e még.
5/8 anonim válasza:
Az egyik gyakorlaton lévő tanárnő terhes lett az egyik diáktól.. Azóta is együtt vannak. Bár ez nem mai sztori...
6/8 anonim válasza:
Én most vagyok gimiben végős, egyik évfolyamtársam jár a tesitanárral, de már évek óta (szóval még mielőtt a csaj 18 éves lett volna, összejöttek). Az egész iskola tudja, még csak azt sem mondhatnám hogy a tanári kar előtt titok lenne, ugyanis szalagavatón együtt táncoltak... Nem értem hogy engedheti az iskola, mikor más dolgokban meg óriási a szigor... Ráaásul nagyon csunya a tesitanár, továbbá egy igazi sggfej
7/8 anonim válasza:
én jártam a tesitanárommal általánosban titokban de utólag inkább csak kihasznált.
gimiben nem tetszett egy tanár se
fősulin összejöttem az egyik tanárral de csak 1 évig tartott
8/8 anonim válasza:
A barátnőm 17 és 29 éves tesitanárunk a barátja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!