Tanár vagyok, középiskolai, s két lány folyton produkálja magát előttem, hogyan kezeljem?
Figyelt kérdés
Nem akarok tantárgyat írni, maradjunk annyiban, hogy nem érettségi tantárgy az enyém. 1 éve van egy osztályom, melyben van 2 lány, akik feltűnően produkálják magukat előttem, főleg az egyikük. Leszbikus vagyok, de semmilyen oldalon nem vagyok fent, nem található olyan dolog a neten, amiből ez leszűrődhetne. Mégis az egyik lány feltűnően zavarba hoz, mert simogatja a barátnőjét az órámon és közben nézi, hogy mit reagálok. Ez borzasztóan kínos nekem, ezért már nem is nézek rájuk. Facebookon is bejelöltek mind a ketten, és szinte csak olyan képeik vannak fent, amiken túl közeli helyzetben vannak. Már félek bemenni a terembe, mert ezt minden egyes alkalomkor eljátsszák és közben suttognak, meg röhögnek rajtam, valamint az egyik óra után megkérdezte az egyikük, hogy mit gondolok a melegekről. Már nagyon kínos ez a helyzet! Mégis honnan tudhatnák, hogy meleg vagyok? Szeptemberben jöttem ebbe az iskolába, nem ismert senki. És miért csinálják velem ezt? Nem tudom már ezt kezelni, nagyon zavarba hoznak. Mit tehetnék?2011. ápr. 25. 23:58
11/56 anonim válasza:
Semmit se tegyél, maradj hideg és dipomatikus, továbbá rájuk se nézz!
Ha zavarják az órát feltünően akkor küld ki őket!
Plusz sűrűbben hívd ki felelni mindkettőt!
Tudasd a kis krvákkal, hogy ki hordja a nadrágot!!
Az meg ne érdekeljen, hogy hogyan csinálnak magukból hülyét a neten, ő bajuk.
Csak keményen!
12/56 anonim válasza:
Én ezt nem értem..Írod,hogy tanár vagy..És az órádon két lány fogdossa egymást,szexuális jelleggel,te meg nem mersz rájuk nézni??Már elnézést de milyen tanár vagy te? Mert hogy jó tanár nem az is biztos..Itt most nem a szexuális hovatartozásod miatt kritizállak,mert ez tabu,és ebbe senki nem szól bele.De könyörgöm! Az egy iskola,és nem bordélyház..Te vagy a tanár!! Ha a diáklányok fogdossák egymást akkor hangosan szóvá kell tenni,hogy azonnal fejezzék be,mert itt tanítás folyik és nem a nemi életről szól a tananyag..Ha nem fejezik be,le kell küldeni az igazgatóhoz,vagy intőt kell írni a szülőknek,hogy miért kaptak intőt..De azt ,hogy "jaj,elfordulok,mert zavarba hoznak,és félek,hogy megtudták leszbi vagyok...bla,bla...) és ha megtudták? mi van???EZ SENKIRE NEM TARTOZIK!!! Ha evvel akarnának zsarolni,akkor szépen megmondanám nekik,hogy a zsarolásért a tizenéveseket is megbüntetik,és akkora pert akasztasz a nyakukba hogy egy életre megjegyzik..De hogy lapítasz...ez egy rossz tanári magatartás!
13/56 A kérdező kommentje:
Már kiküldtem az egyikőjüket többször is, mert zavarta az órát, de a többiek fellázadtak, hogy ez szemétség, és elkezdtek hangoskodni, meg a barátnője is beszólogatott és így mondtam a lánynak, hogy visszajöhet, amennyiben befejezi a röhögést. Egyébként ez a lány a legjobb a tárgyamból, szinte mindig 5-öst ír, és már az elején meg is dicsértem az egyik dolgozata miatt. Félévkor is ötöst adtam neki. Nem tehetem meg, hogy leértékelem a dolgozatát, mert egyrészt etikátlan lenne, másrészt ki is rúghatnának. Mostanában nem hangoskodnak, de ettől még ugyanúgy csinálják azt, amit, és valahogy azt is kijátsszák folyton, hogy az óra előtt a folyosón lássam őket ölelkezni. Nem tudok az órára koncentrálni, ideges leszek és zavart, már nem nézek rájuk, de attól még észreveszem őket, mert azt a részét a teremnek nem tudom kihagyni a látószögemből.
2011. ápr. 26. 00:34
14/56 anonim válasza:
Ha diák lennék, és a tanár hangosan rám szólna órán, hogy ne csináljuk ezt, tuti visszaszólnék neked a nemi hovatartozásoddal valami frappánsat, szóval ezt nem ajánlanám.
15/56 anonim válasza:
Szerintem gondolkozz úgy hogy rád vannak izgulva :P
inkább vedd bóknak :P udvarolnak.
mond meg nekik hogy értékeled az utalásokat meg az udvarlást de nem jönnek be neked és a tanár és diák között nem lehet kapcsolat .P
majd ettől leesik az álluk :P
16/56 anonim válasza:
A jegyeiket ne értékeld le mert azzal tényleg te kerülnél csak bajba az igazgató előtt. Viszont már korábban írták h tanári figyelmeztetést írhatsz az ellenőrzőjükbe és azt is feltétlen írd oda h miért kapták. Hidd el a szülők megoldják helyetted a problémát és amúgyis jobban félnek anyuci meg apuci haragjától. Én ezt tenném a helyedben. Dehogy kell neked lapítani!!!
17/56 A kérdező kommentje:
Valahonnan biztosan tudják. De fogalmam sincs, honnan. Az egyikőjükben biztos vagyok, hogy leszbikus, akármilyen lányos is, de ahogy viselkedik, ahogy néz, meg amit írt egyszer egy dolgozatban, abból erősen lejön, hogy az. A másik nem olyan lányos, inkább olyan vagány, róla nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy ők ketten nem csak barátnők, és ezt nem is titkolják. Nyilván nem kezdenek el szexelni az órán, nem fogdossák egymást, de egyfolytában simogatják egymást, meg egymáson fekszenek és ez a többieknek nem feltűnő, mert gondolom, ők megszokták, nekem viszont az.
2011. ápr. 26. 00:42
18/56 anonim válasza:
És arra nem gondoltál, hogy esetleg Ők is leszbikusok/biszexek? Esetleg valahogy megtudták, és 'kívánnak' vagy valami.
19/56 anonim válasza:
00.42-es vagyok. Bocsi, egyszerre írtuk.
20/56 anonim válasza:
Amúgy még az is eszembe jutott, hogy lehet nem is téged akarnak provokálni, csak neked jobban szemet szúrnak. Ha egyértelmű, hogy több van köztük barátságnál. Elhiszem h zavarban vagy előttük mikor ezt csinálják, de lehet a te fantáziád indul be olyankor és azt érzed kellemetlennek :) Vagy bejössz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!