Elmondanád/elmondtad édesanyádnak, hogy szeretője vagy egy nem független férfinak?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit mondott rá? Ha nem, elmondanád? Sűrűn felhív és már nem tudok itthon mit kitalálni. 24/L2012. okt. 21. 20:27
1/21 anonim válasza:
Én elmondanám az édesanyádnak. Ha már te nem mered.
2/21 anonim válasza:
Az én anyukám együtt él egy nős férfival 13 éve. Nincs lerendezve a feleséggel a kapcsolatuk. Mondhatok én bármit, nem használ.:(
3/21 anonim válasza:
Mond csak el Neki ! Nehogy nyugodt öregkora legyen már csórónak..Meg az infarktusnak is itt az ideje....
Ne tudjon már aludni, azon gondolkozván, hol cseszte el (nagyon) a nevelésed.
Ne Édesanyádtól félj ! A szerető megalázó státuszától.
Hogy átvágnak, hogy örökös második leszel, hogy vége az önértékelésednek, hogy elmegy melleted az élet, hogy rááldozod a legszebb éveidet, hogy nem Téged választ, hogy kihasznál.
Erre nem mentség a "szerelem" se.
4/21 anonim válasza:
Először a pasi feleségének mond el, ő erősebben érintett a dologban, mint anyukád.
5/21 A kérdező kommentje:
Nem feleség, barátnő.
2012. okt. 21. 20:37
6/21 anonim válasza:
az a helyzet, hogy végülis elmondhatod, de ez a te felelősséged, és főleg a palié, tehát anyád maximum rosszallhatja. Mindenesetre azt azért tudd, hogy a nem független pasid veled ugyanazt csinálja, mint a másikkal. Mindkettőtöket csalja a másikkal, csak neked ezt be tudta adagolni.
7/21 anonim válasza:
Ja oké akkor fel vagy oldozva a bűneid alól...
8/21 anonim válasza:
Ha tudom mit csinálok, akkor nem feltétlen, de ha lelkiismeret-furdalásom lenne, akkor talán:).
9/21 anonim válasza:
Hát mondd el akkor is, mert a férfi a megcsaló, nem Te.
Sorstársad a másik lány.
Anyukádnak ráér...:)
10/21 anonim válasza:
Ebben a helyzetben az a legkevésbé érdekes, elmondod-e anyukádnak. Felnőtt vagy. Rangsor van a "nem független " férfi szeretői közt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!