Mit szólnál a lányod/fiad egy kisebbségivel állítana haza? Támogatnád vagy megpróbálnád lebeszélni róla?
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 00:29
31/43 anonim válasza:
Én is roma lány vagyok,még is magyar féjem van!És elsö pertöl befogadott a családja,nagyon szeretnek!Nem kell minden romát egy kalap alá venni.Ahhoz meg lenne mit mondanom,hogy a börtönök csak romákkal vannnak tele!Hát egyáltalán nem,voltam már börtönbe látogatáson és 40 emberböl 15 roma volt,a többi magyar,vannak magyarba is rossz bünözö emberek de viszont romákba is!Mi is ugyan olyan emberek vagyunk mint ti Magyarok csak vannak jók és rosszak!Ennyi az egész!
32/43 anonim válasza:
mit szólnék? semmit. fognám a vasvillát és elzavarnám abban a pillanatban. a gyerekemmel meg közölném, hogy jobban jár ha elfelejti egy életre a "kisebbség" minden tagját.
33/43 Giovanni válasza:
/legelső válaszoló/ látod?Hány emberkének van helyén az esze?
34/43 anonim válasza:
Én a lányomat mindenben támogatom. Úgy él gyerekkora óta, hogy semmi okom feltételezni, hogy nem jó úton jár. És mit ad Isten???? 18 éves korában "hazaállított egy kisebbségivel" Azóta is békességben élünk egy fedél alatt -pedig ennek már öt éve. Tudom, hogy nem lesz könnyű életük -most sem az. Mindketten túl vannak már a diplomán és a megélhetésükért küzdenek, együtt, szeretetben. Örömmel nézem a gyerekem boldogságát.
35/43 anonim válasza:
Nem állítana haza kisebbségivel. Nem szereti őket,mert a mi családunkban nem szokás sem kisebbségivel,sem afroamerikaiakkal kapcsolatot létesíteni. Van ugyan néger barátunk,de családtagnak nem fogadnánk el. Persze,van köztük kivétel,aki rendes,azokat tisztelem is,de akkor se kell a családba kisebbségi. Úgy gondolom,ez mindenkinek a magánügye,hogy kiket fogadnak be.
36/43 anonim válasza:
Kedves kérdező annyi értelem van benned mint egy marék lepkébe. Attól mert valaki cigány lehet normális ugyan úgy ahogy egy magyar lehet bunkó. Senkit nem szabad a bőre színe miatt elítélni. Ezt neked nem mondták. A rasszisták a föld leghülyébb emberei. Ja a kérdésedre válaszolva igen támogatnám ha romával vagy akár négerrel kínaival vagy bármilyen nemzetiségűvel állítna haza. Minden ember egyforma a bőrszínétől függetlenül nem lehet senkit elítélni, csak mert roma. Ez nem szép.
37/43 anonim válasza:
Én is roma férfihez mentem feleségül.És nála meg a családjánál csendesebb embereket nem ismerek.Szerintem ismerd meg őket.Ne a bőrük alapján ítélj.Az én anyukám mindig azt mondta,hogy nem az a cigány akinek barna a bőre,hanem az aki úgy viselkedik.Én ezt vallom,mert nézz körül az országban.Ha tényleg boldogok,akkor fogadd el,és ne törj pálcát senki feje fölött,főleg,ha nem is ismered igazán.
38/43 anonim válasza:
Azért ítélik el a fehérek a cigányokat, mert a cigány-bűnözés nagyobb arányú magyarországon, mint a "magyar-bűnözés". A cigányoknak hevesebb vérmérsékletük is van. Aki fehérként leszólja a kérdezőt, annak még valószínüleg nem voltak kellemetlen élményei cigányokkal.
39/43 anonim válasza:
Elnézve ezt a videot, erősen tiltakoznék.
40/43 anonim válasza:
Lebeszélném,.Minden roma csaló,hazudo
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!