Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál a lányod/fiad egy...

Mit szólnál a lányod/fiad egy kisebbségivel állítana haza? Támogatnád vagy megpróbálnád lebeszélni róla?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 00:29
1 2 3 4 5
 11/43 Giovanni ***** válasza:
34%

Én itt ezt befejezném holnapra ez úgy is törölve lesz.

16/F (roma) There is a not racism

2009. aug. 8. 00:54
 12/43 anonim ***** válasza:
88%
a "fehér nép sokkal rosszabb mint mi" ez volt a fajgyűlölő cigány kijelentés,de ehhez csak annyit fűznék, hogy a statisztikák nem ezt mutatják! nem véletlen hogy sokkal nagyobb arányú a cigány-bűnözés, és a börtönök is szinte csak cigányokkal vannak tele! már az első válaszomba is bele akartam írni, hogy ilyen,és ehhez hasonló példákkal is világosítsa fel a kérdező a gyermekét! De akkor még nem akartam ilyet írni,csak azóta jött ez a vérlázító kijelentés. És én még nem is vagyok rasszista vagy fajgyűlölő, mint már mondtam! Volt cigány barátom nem is egy, és meg is bántam,volt hogy nagyon rá is fáztam! Szerintem egy magyar sem örülne és hagyná szó nélkül hogy a gyereke kisebbségivel járjon!!!
2009. aug. 8. 00:57
 13/43 Giovanni ***** válasza:
40%
Nem hagy nyugodni a téma már régóta nem vagyunk kisebbség xDD azok ti vagytok.Engem is elítélsz mert cigány vagyok.Nem ismersz akkor milyen jogon.Ez olyan dolog h nem csak téged ítélek el azért amit írtál ha nem a családod meg mindenkit pedig ki tudja"egyik rokonoddal kurwa jól kijönnék" Nem tudom érted-e a gondolkodási módom?Ha kijelented h Büdös cigány evvel engem is sértesz az vagyok így engem is érint. h a családod milyen h. ellenzi nem ellenzi magán ügy.Evvel a témával nagyon nagy össze szólalkozást nyithatsz.Remélem nem ez a célod vagy ha ez,el szeretnél beszélgetni arról h más h látja a cigány kérdést "cigány oldalról" szívesen leadom az msn címem én itt nem szeretnék védekezni,támadni,szídni senkit é semmit.Elolvastad a szabályt?
2009. aug. 8. 01:05
 14/43 Giovanni ***** válasza:
66%

# Ne írj csupa nagy betűvel, ez netikett vétség! Az ilyen kérdések értesítés nélkül törölve lesznek.

# A kérdés kiírásával történő gyűlöletkeltésért, mások SÉRTEGETÉSÉRT, PROVOKÁLÁSÉRT, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, RASSZISTA ÍRÁSOKÉRT, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen kérdéseket ne írj ki! A 3 nagy betűs szó, amivel az egy kérdő mondatoddal sértetted a szabályt h. miért gondolkozz."Láss az én szememel"

2009. aug. 8. 01:12
 15/43 A kérdező kommentje:
Mi vagyunk a kisebbség?? Azt csak szeretnéd!! Értem már miért szülnek a roma nők 10 havonta.. :D
2009. aug. 8. 01:16
 16/43 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ennek a kérdéshez mi köze van, vedd már észre hogy te provokálsz. Ha nem a kérdéssel kapcsolatban írsz, akkor inkább menj aludni.
2009. aug. 8. 01:17
 17/43 Giovanni ***** válasza:
66%
ejj ejj láttom nem látod be a dolgot.Én nem provokállak barátom:) Csak rá kérdeztem ...
2009. aug. 8. 01:28
 18/43 A kérdező kommentje:
láttom? :) Meg rá kérdeztem?
2009. aug. 8. 01:40
 19/43 Giovanni ***** válasza:
61%
látom* meg rákérdeztem * így jó enged már meg létszíves h 1:47 perckor hibázzak kösz:)
2009. aug. 8. 01:47
 20/43 anonim ***** válasza:
68%

a kérdező azt hiszem a roma válaszoló válaszolgatásából is megkaphatta a választ!!!! Erről ennyit! Szerintem téma lezárva:)

Se a kérdésekben se a válaszokban nem volt sértegetés, provokálás,vagy rasszizmus, esetleg a roma válaszoló részéről! És ezt bárki elolvassa beláthatja!

2009. aug. 8. 02:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!