Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Gyűlölöm a nevemet!

Mit tegyek? Gyűlölöm a nevemet!

Figyelt kérdés

Mondjuk eddig sokan mondták rá, hogy szép név, de én annyira undorítónak, csicsásnak érzem, hogy már rendesen szégyellem elmondani bemutatkozáskor...

Ráadásul még a becézései sem tetszenek. Az egyik becenevén szoktam szólítani a tanárok, és az osztálytársaim is, amikor szivatnak vele. Ráadásul van egy olyan nevű csaj, akit utálok...

Már próbáltam apámat meggyőzni, mert elvileg pénzért, de meg lehet változtatni a nevét egy 18 éven aluli gyereknek is, de leoltott, hogy ők ezt a nevet adták nekem, ezért soha nem változtathatom meg...Hát amúgy a 18. szülinapomon ez lesz az első dolgom...

Szerintetek már biztos nincs rá semmi esélyem, hogy meggyőzzem? Pedig tényleg nagyon ronda név (szerintem). Mondjuk hallottam valami olyasmiről is, hogy csak akkor lehet megváltoztatni 18 éven alul ember nevét, ha csúfolják miatta. Engem csak a becézésével csúfolnak, illetve néha magával a nevemmel is, de az is a becenév miatt...Ez igaz?

15l

2012. okt. 13. 21:26
 41/95 anonim ***** válasza:
81%

Nekem tetszik a neved! :o Én is csak azért utálom a sajátomat, mert bárhova megyek mindenhol van belőle vagy 3...kitaláltam magamnak egy becenevet, mindenki úgy szólít (barátok) és a szüleim nem szeretik, hogy én más neveket találok ki magamnak. De ha egyszer a saját társasági körömben is van belőle 3...

Nem tudom a Liliben mi a rossz, szerintem nagyon szép, de ha ennyire zavar akkor ha 18 leszel változtasd meg.

2012. okt. 13. 21:58
 42/95 anonim ***** válasza:
87%

Én már irtam Neked.

Azta! ...hát ez nem is gáz név, Te!:-)) Ez szép név! Én valami gáz névre számítottam...

2012. okt. 13. 21:59
 43/95 anonim ***** válasza:
81%
Most azt mondod hogy csunya nevet adtunk a lányunknak.(Ő Lilla)szerintem szép neved van. Nagyon is..
 44/95 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a Liliana kifejezetten szép név. Sajnálom, ha nem így gondolod. Név miatt csúfolni valakit undorító dolog. Nekem is volt Pálma ismerősöm. Soha nem jutott eszembe, hogy csúfoljam.
 45/95 anonim ***** válasza:
82%
Jobb, mint a Mirandolína, Dzsenifer, Ajándék...
 46/95 A kérdező kommentje:

Az egyik válaszoló írta, hogy történelmi múlttal rendelkező név: Kit hívtak így a történelemben?

Én legalábbis egyetlen híres embert ismerek, akit így hívnak, de az pont az egyik leggonoszabb némber valami latin-amerikai sorozatban, amiket lén csak Homok titkainak hívok, mert az ilyen b.zis sorozatokban szinte mindegyik férfiszereplőről kiderül, hogy homokos -.-

47/95 anonim ***** válasza:
81%

szerintem gyönyörü a neved

nehogy megváltoztasd

2012. okt. 13. 22:00
 48/95 anonim ***** válasza:
22%
Valld be hogy unatkozol és csak azt akarod hogy legyezgessük a hiúságodat és mondogassuk hogy milyen gyönyörű neved van.
2012. okt. 13. 22:01
 49/95 A kérdező kommentje:
Amúgy a Dzsenifer szerintem is jó béna...nekem legalábbis nagyon rondán hangzanak az ilyen külföldies-fonetikusan leírt nevek.
2012. okt. 13. 22:02
 50/95 anonim ***** válasza:
77%

Nekem is tetszik a neved! Szerintem ne változtasd meg, nincs értelme. Ahogy már írták, minden nevet lehet csúfolni. Bár ez elég gyerekes dolog.

Az is lehet, hogy felnőttkorodra neked is tetszeni fog ez a név :)

2012. okt. 13. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!