Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Gyűlölöm a nevemet!

Mit tegyek? Gyűlölöm a nevemet!

Figyelt kérdés

Mondjuk eddig sokan mondták rá, hogy szép név, de én annyira undorítónak, csicsásnak érzem, hogy már rendesen szégyellem elmondani bemutatkozáskor...

Ráadásul még a becézései sem tetszenek. Az egyik becenevén szoktam szólítani a tanárok, és az osztálytársaim is, amikor szivatnak vele. Ráadásul van egy olyan nevű csaj, akit utálok...

Már próbáltam apámat meggyőzni, mert elvileg pénzért, de meg lehet változtatni a nevét egy 18 éven aluli gyereknek is, de leoltott, hogy ők ezt a nevet adták nekem, ezért soha nem változtathatom meg...Hát amúgy a 18. szülinapomon ez lesz az első dolgom...

Szerintetek már biztos nincs rá semmi esélyem, hogy meggyőzzem? Pedig tényleg nagyon ronda név (szerintem). Mondjuk hallottam valami olyasmiről is, hogy csak akkor lehet megváltoztatni 18 éven alul ember nevét, ha csúfolják miatta. Engem csak a becézésével csúfolnak, illetve néha magával a nevemmel is, de az is a becenév miatt...Ez igaz?

15l

2012. okt. 13. 21:26
 31/95 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem egyatalan nem gaz a neved!
2012. okt. 13. 21:50
 32/95 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ezt egy kicsit túlreagálod. Egyáltalán nem csúnya.
2012. okt. 13. 21:50
 33/95 anonim ***** válasza:
71%
Még mindig jobb, Innoencia vagy mi a franc... Ez csak hiszti..
2012. okt. 13. 21:51
 34/95 anonim ***** válasza:
22%

Mondd el, mi a neved :)

Írd meg priviben :)

2012. okt. 13. 21:52
 35/95 anonim ***** válasza:
100%
Ezért sírsz? Azt hittem hogy Oráliának hívnak, mert akkor megérteném a hisztit.
2012. okt. 13. 21:52
 36/95 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat és örülök, ha így gondoljátok...

Csak az a gáz, hogy az én ismerőseim nem gondolják így és szivatnak vele...

Ami már csak azért sem fair, mert van egy ismerősöm, akit Pálmának hívnak, mégse csúfolja senki. Engem meg igen o.O

2012. okt. 13. 21:53
 37/95 anonim ***** válasza:
57%
Írtam neked privátot, de egy dolgot elfelejtettem: nekem azért tetszik a neved, mert a szó jó értelmében különleges. Nem egy Dzsenifer vagy Renato, hanem egy gyönyörű, irodalmi múlttal rendelkező név. Szerintem nem lenne szabad lecserélni, ill. nem ezt kéne lecserélni...
 38/95 anonim ***** válasza:
77%
Te lány, nagyon szép neved van, komolyan, a legjobb barátnőm Katalin és szándékosan Linának hivatta magát, mert annyira tetszett neki és én is szeretem így hívni. Minden nevet lehet csúfolni, Anna-Kanna, Jutka-Csutka meg még rengeteg gúnynév. Fiatalok, tinédzserek rossz indulatúak tudnak lenni mindenkivel, mindenkit képesek csúfolni, próbálgatják a határaikat. A te döntésed persze, hogy megváltoztatod-e, de fizetned kell érte és 18 év alatt szülői beleegyezés kell. Ha meg nem tudod, akkor vágj vissza a csúfolóknak, biztos vagyok benne, hogy őket is lehet mivel csúfolni, hidd el nem lesz akkor szájuk.
 39/95 anonim válasza:
85%
Nis az én nevem Vanda és ennek a névnek sokkal több csúf beceneve van mint a tiédnek... Pl:Vandál, Fanta, Panda, Vandi/mindig bandinak értem/ Vandácska, Vandika és egyéb finomságok. Ha anya akar vmit akkor meg Vandácska vagyok .... Szóval kb 10-12évesen én is le akartam cserélni a nevem de minek?? Fkgadd el szüleid döntését...
2012. okt. 13. 21:57
 40/95 anonim ***** válasza:
20%
OMG...
2012. okt. 13. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!