Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem beszoktatta a fiunkat...

A férjem beszoktatta a fiunkat az ágyba és azóta semmi szex, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elnézés, ha kicsit közönségesen fogalmaztam meg a kérdést, de lényegre törő szerettem volna lenni.

Szóval az a helyzet, hogy a 3 éves fiunkat a férjem rászoktatta arra, hogy velünk aludjon, párszor sírt, hogy velünk szeretne, a férjem megengedte, és azóta rendszeresen hisztizik, hogy velünk akar. Most már mindig az apjával alszik, én pedig átmentem a nappaliba. Ez így nem jó, van egy 7 hónapos lányunk is, miatta egyébként is sokszor fel kell kelni. De mikor végre elaludna, akkor a fiam sír, hogy hadd aludjon az apjával, én pedig viszem át a cuccomat a földszintre. Eléggé kikészít ez a dolog, persze imádom a gyerekeket, de mire sikerült visszanyernem az alakomat és regenerálódtam és készen állnék, hogy a férjemmel ugyanolyan legyen a kapcsolatunk, addigra meg ez a probléma került fókuszba. Mit tehetnék? Egész nap nem érünk rá, este pedig a fiam lecsapja a hisztit, a férjem meg úgy gondolja, hogy ez oké.

2012. okt. 11. 20:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
38%

A 19-es nem én voltam. De te nagyon nem veszed komolyan ezt az egészet. Ahogyan a válaszadók is csak lődöznek jobbra-balra mindenféle tanácsokat. Pedig annyi nyilvánvaló tény van, nem lehet mindenki ennyire vak! Mert hogy te az vagy, az még oké. Ha este szeretkezni vagy dugni vagy bármi más is akarna veled akkor nem üldözött volna ki a hitvesi ágyból a földszintre.

Aki meg idiótának tartott, az nyilván magából indult ki. Én csak próbálom felnyitni a szemed. De látom mindhiába.

2012. okt. 11. 22:01
 22/29 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem a megoldás, hogy a gyereket le kell szoktatni arról, hogy ott alszik az apjával.

Az az anyuka helye...!

Néhányszor fog sírni, el kell viselni, aztán elfelejti az egészet.

Ez nem mehet így mert ez semmi jóra nem vezet...!

(Pedagógus vagyok, tudom miről beszélek)

A szexualitásról meg annyit, hogy beszéld meg vele, hogy neked hiányzik az intimitás(szex) és a gyerek és kapcsolatotok érdekében is a gyereket ki kell szoktatni a szülők ágyából. ( különben is ha sírással elérhet bármit ez később se lesz másképp)

Egyébként régóta nem voltatok együtt? kb. mennyi ideje?

Kérdezd meg tőle, hogy neki nem hiányzik...?

2012. okt. 11. 22:44
 23/29 anonim ***** válasza:
Míg egy szobás lakásban éltünk, engem is zavart, hogy a gyerek előtt nem lehetett normálisan együtt lenni a volt férjemmel. Ilyenkor megvártuk, hogy elaludjon és vonultunk a fürdőbe romantikázni. Én élveztem a zuhany, kádban való együttlétet. Mamáékhoz nem tudjátok lepasszolni a gyereket legalább hetente egy éjszakára?
2012. okt. 12. 05:34
 24/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Borzalmas olvasni azt amit írtál mert rögtön beleéltem magam. Nekem az fájna a legjobban, hogy a férjemet nem bántja az, hogy a nappaliban alszok, külön tőle!? Sörgősen tegyétek helyre a dolgokat! A kisfiú biztos, hogy sírni fog de ez így nem mehet tovább.

2012. okt. 12. 08:47
 25/29 anonim ***** válasza:

Én értem a dilemmát, nekünk 2,5 a "nagy" akinek most vettük le az ágyrácsot, és rájött, hogy tök buli átjönni hozzánk aludni (megjegyzem sosem aludtunk együtt vele) és mellette ott a 10 hónapos kicsi.

Marha nehéz úgy leszoktatni az egyiket valamiről, hogy a másik, illetve a férjem is aludna, és nekem sem ártana, ha egybefüggően tudnék mondjuk 6 órát aludni. Én mondjuk nem költözöm sehova, de most mi sem igen tudjuk, mit csináljunk.

Én nem fogytam vissza még, a férjem viszont szintén vevő az ilyen "10 perces" dolgokra, én is nyafogok a romantika miatt:)

Bocs hogy érdemben nem tudtam hozzászólni.

2012. okt. 12. 17:23
 26/29 anonim ***** válasza:
80%

Nincsen semmi baj a tízperces menetekkel, meg kell tanulnod megalkudni, mert ha az nem megy, a párod tényleg félrelép.

Nincs baj a felszedett kilókkal sem, hidd el, neki nem számít, amíg hajlandó szexre, nem zavarja.

Ettől függetlenül ki a gyerkekkel az ágyból!

Ha romantikára vágysz, teljes mértékben érthető, de most - úgy látom - az elsődleges cél az, hogy ne hidegüljetek el egymástól. Ráérsz később gyertyafénynél vacsorázgatni.

Nálunk volt pár év, hogy együtt aludtunk a gyerekekkel, (egy szobánk volt) összetoltuk az ágyakat, nem volt ezzel baj. Azidő alatt az intimitás nyilván máshol, máskor zajlott, lett még két szobánk, kicsik nőttek, visszazökkentünk. (vannak, akik nem tartják normálisnak az geyütt alvást, azonkak jegyzem meg, nem álltak meg a fejlődésben, nem ártott nekik, teljesen egészséges kamaszokká lettek, nem félnek egyedül aludni, nem kell maci, se lámpa, se pszihológus :-)

2012. okt. 12. 19:22
 27/29 anonim ***** válasza:
Na, igen ez is durva, hogy a nappaliban alszol. Azért nem kellett volna így döntened, hogy oda költözöl, mert így meg azt hiheti a férjed, hogy teljesen elutasítod őt. Hiszen a te döntésed volt, hogy kiköltözöl a hitvesi ágyból.
2012. okt. 12. 22:12
 28/29 anonim ***** válasza:

Érdekes a sztorid, olyat már sokszor hallottam, hogy az anyuka és a hisztis gyerek a hitvesi ágyban, apuka meg külön, egyedül, de ilyet még nem. A férjednek nem hiányzik az összebújás, a szexi fehérneműs játék, a kényeztetés?

Én megmondanám, hogy igenis a saját ágyamban akarok aludni és ott csak egy pasinak van helye. Ha mindenképp a kisfiával akar aludni, akkor költözzön a gyerekszobába.

2013. jan. 10. 20:47
 29/29 anonim ***** válasza:
Bocsi. De nekem is az én fiam lenne az első.
2022. aug. 21. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!