Mi a jobb, ha konkrétan megcsal a párod (csak szex), vagy ha tudod hogy jó hosszú ideje mást szeret? Csak rá gondol, róla álmodozik, minden este chatelnek, telefonálnak, stb.
Mindkettő gusztustalan.
Ha valami gondja van a szexszel akkor nyissa ki a száját, ha már nem szeret akkor menjen!
Naná, hogy a második, ott ugyanis nem az állati ösztön jön ki belőle, hogy csak dugni akar, de azt nagyon, hanem normális érzéseket él át.
Ha csak simán mást szeret, még felfoghatom úgy, hogy mi mégsem illünk össze és talán békével el is válhatunk, de ha "csak" félrekefélt, még neki is megyek és véresre ütöm. De az tuti. És persze a válás itt is alap, csak még mellé ki is csinálom.
Most nézem csak, csak már nem akartam kitörölni az eddigi irományomat, hogy még telefonálnak is, szóval nem csak álmodozik... Akkor ugyanúgy képentörölném.
Tulajdonképpen nem értem, miért olyan nehéz egyeseknek még megcsalás, meg telefonálgatás előtt azt mondani, hogy bocs, már nem látom értelmét a kapcsolatunknak, blablabla, szakítani akarok. Ennyi, nem nehéz és akkor megkíméljük magunkat is és a másikat rengeteg rossz dologtól.
Naná, tegyük tönkre a gyerek életét: "én és apád csak miattad vagyunk még együtt, úgyhogy tűrd a veszekedéseinket, meg azt, hogy rajtad vezetjük le a dühünket".
Ha van gyerek, akkor talán még egyértelműbb a dolog. Én sosem akarnám, hogy egy ilyen apa mellett nőjön fel a gyerekem, hogy egy ilyen ember legyen a példaképe. Ha más igen, ahhoz csak gratulálni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!