Hol kapok Pécsen (konkrétan melyik boltban) 6mm átmérőjű (5,5-ös még jobb lenne),260mm hosszú fúrószárat?
Akkor ezek csak érzéki csalódások, amiket itt látok:
Ezek szerint mégiscsak lehet ilyet kapni.
De mivel 1500Ft körül van egy ilyen fúrószár, nem szeretnék a postaköltségre többet fizetni, mint amit veszek. 2000Ft-ért postáznák.
Ezért gondoltam, hogy esetleg helyben is lenne bolt, ahol árulnak ilyet és elmehetnék érte. Így megspórolnék 2000Ft-ot.
Nem is 20 centi vastag acélt akarok vele fúrni! Jó is lenne. :S
Falhoz kell. Tokrögzítő csavar befúrásához.
Az első linken lehet hogy spec Makitához való, de a második nekem egy sima mezei SDS-nek tűnik, amit bármilyen SDS tokmányba be lehet fogni.
A Bosch oldalán is láttam ilyen fúrószárat, úgyhogy elvileg lehetne kapni.
Annak is teljesen ugyan olyan a befogó része, mint a Makitának. Úgyhogy nem hinném, hogy ez csak Bosch gépekbe lenne jó.
Köszi, de nem szeretnék gányolt összetákolt szerszámot.
Ráadásul nem hiszem, hogy olcsóbban megcsinálnák, mint amibe a fúrószár kerül (1000-1500Ft).
(Múltkor fűtési csövet kellett hegesztetnem két varrattak 3/4 colos acélcsövet. A munka kb. 10 perc volt, 15eFt+áfáért csinálták.)
Közben vettem fúrószárat amúgy. Pesten bementem az első barkácsboltba és kaptam. Mivel más dolgom is volt ott, így legalább nem fizettem feleslegesen 3000Ft-ot a fúrószáron felül egy webáruháznak "postaköltségre", mikor a posta egyébként ajánlott levélként 350-400Ft-ért elhozta volna.
Ma láttam az Aldiban 600mm-es, azaz 60cm hosszú fúrószár készletet. Igaz a legkisebb is 10-es volt. A vastagabbak meg nagyon brutálul néztek ki.
Úgyhogy méghogy 260-as nincs? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!