Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt anyu?

Miért csinálja ezt anyu?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, nincs barátom, nem is volt. Ezt anyum nem érti és mostanában folyton előhozza. Ez az egyik. A másik meg engem nagyon zavar, hogy soha nem beszélt nekünk(én és a húgom) a szexről, sőt még a menstruációról is a tanítónénitől hallottam először. Most meg folyton használ ilyeneket, hogy orgia, k...va, stb. Nagyon zavar. Ma reggel meg, miután felkeltem és rámosolyogtam, azt kérdi: már megint romantikus álmod volt? Azt hittem összehányom magam, amikor soha nem beszéltem neki az ilyenfajta álmaimról.

Mit tegyek? Vele nem szeretnék beszélni, mert nem értené meg, nem fogta fel eddig sem, hogy miért nem jártam senkivel, amikor tudta, hogy van akinek tetszem. Ha rokonok jönnek hozzánk, akkor folyton előhozódik ez a téma és ilyenkor helyettem mindig ő beszél, hogy "Ez nem komplikálja az életét" meg hogy "már lehet nem is lesz neki soha". Gyűlölöm, tényleg. És ha találkozom egy fiúval, akkor azt sose tudom elmondani neki, mert ha nem komoly is elbízná magát és cikizne utána. Mit tehetnék?

2012. szept. 30. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hony anyád már kinézett Neked valakit, és így akar rávezetni? Elég cikis a helyzeted... Nem kellene az ilyesmibe egy szülőnek beleszólnia! Különösen, ha már nagykorú a "gyermek"...
2012. szept. 30. 10:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy kinézett volna valakit. Már négy éve kollégiumban lakom...nem igazán ismeri az ottani barátaimat.
2012. szept. 30. 10:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a te korodat látva így leplezi az ő elrontott életét, meg nem élt vágyait. Ez "hangos lelkiismeret"

Nem bírja elviselni hogy előtted még a sok jó lehetőség és sajnos szűk látóköre van, csak magára gondol.

Szerintem ne számítsál a segítségére a jövődre nézve.

Legyél -ebben a témában- tartózkodó vele szemben, mert azt is elűzi tőled aki szeretni akar, mert ő nem tud szeretni csak kritizálni.

Vannak ilyen szülők, mint ha megfordult volna bennük valami, az élet ezt váltotta ki náluk... érthetetlen!

2012. okt. 4. 23:00
 4/4 anonim válasza:

Ne haragudj, hogy ebben a formában írom meg a véleményemet, de a te édesanyád nem normális. Amikor kellett volna, hogy elbeszélgessen a lányával, a szexuális dolgokról, akkor nem tette meg, aztán most meg 19 évesen felnőttként ítélkezik feletted, meg zavarba hoz. Nincs barátod rendben van (bár azért az igaz szerelem rengeteg jó dolgot hoz az életbe; csók, szex, odaadás stb.), de akkor könyörgöm kivel beszéld meg ha nem vele. Szerintem nem várj semmi jót, és ne foglalkozz vele, biztos, hogy megtalálod a szerelmet, és akkor elmehet a p*csába.

19/f

2012. okt. 14. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!