Anyu rámvetíti ki a baromságait nekem meg már elegem van ebből. Mit tegyek?
Egy idegbeteg szó szerint.Szerintem amúgy komolyan valami nincsn rendben vele.Elmesélem a mostani történetet.
Ugye szakközepes vagyok és gyakorlatra kell az eü kiskönyv érvényes tüdőszűrővel bepecsételve.Keddenként lehet elmenni az eredményért,és nekem pont holnap lenne gyakorlatom. Pénteken beszéltem a gyakorlatos nővel aki azt mondta hogy megpróbálja nekem leigazolni.De ma azért még felhívom az of-t is... Erre anyu most idejön elkezd nekem csapkodni megvagdalózni hogy milyen semmire kellő gyerek vagyok csak lógni akarok.Felhívja az egész rokonságot hogy ebből mekkora botrány lesz,mert ő szerdán megy szülőire(kb mint 3. osztályban...) és majd kapok.Akkor itt bőg meg leveri a hiszti rohamot nekem,mikor már pénteken suli után megmondtam neki ezt és azt mondta hogy jó.Most meg meghülyült.Aztán még én érzem magam szarul és lelkiismeret furdalást csinál mert holnap nem tudok elmenni suliba. Miért ilyen bolond??? Annyira elegem van már.Mindent túlbonyolít engem meg felidegesít ezzel.Nembírom idegekkel a hangulatingadozásait és ebbe én is megfogok őrülni lassan.Mit tegyek?
de hogyan??:D:D Ne már:D
1-4 ig lehet átvenni nekem meg 11-16-ig van gyakorlat holnap.
és a tanár mondta hogy nem fog beengedni és igazolatlannal szépen ülhetek az öltözőben
*ignore* -.-
Nekem az apám ilyen. Hidd el, a hisztis férfi sokkal rosszabb..
aj ne idegeljetek már ti is hogy értetlenkedtek..
egy hete sincs hogy tüdőszűrőn voltam és azt mondta a nő hogy kedden menjek el az eredményekért,mert csak kedden meg szerdán lehet átvenni.
Mindenki máskor megy tüdőszűrőre ezért máskor kapják meg a pecsétet..
De tudtad, hogy szükséged lesz rá, tehát elmehettél volna előbb is.
Amúgy most nincs órád?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!