Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu rámvetíti ki a baromságai...

Anyu rámvetíti ki a baromságait nekem meg már elegem van ebből. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy idegbeteg szó szerint.Szerintem amúgy komolyan valami nincsn rendben vele.Elmesélem a mostani történetet.

Ugye szakközepes vagyok és gyakorlatra kell az eü kiskönyv érvényes tüdőszűrővel bepecsételve.Keddenként lehet elmenni az eredményért,és nekem pont holnap lenne gyakorlatom. Pénteken beszéltem a gyakorlatos nővel aki azt mondta hogy megpróbálja nekem leigazolni.De ma azért még felhívom az of-t is... Erre anyu most idejön elkezd nekem csapkodni megvagdalózni hogy milyen semmire kellő gyerek vagyok csak lógni akarok.Felhívja az egész rokonságot hogy ebből mekkora botrány lesz,mert ő szerdán megy szülőire(kb mint 3. osztályban...) és majd kapok.Akkor itt bőg meg leveri a hiszti rohamot nekem,mikor már pénteken suli után megmondtam neki ezt és azt mondta hogy jó.Most meg meghülyült.Aztán még én érzem magam szarul és lelkiismeret furdalást csinál mert holnap nem tudok elmenni suliba. Miért ilyen bolond??? Annyira elegem van már.Mindent túlbonyolít engem meg felidegesít ezzel.Nembírom idegekkel a hangulatingadozásait és ebbe én is megfogok őrülni lassan.Mit tegyek?

2012. szept. 10. 11:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
de előtte semmilyen órám nincs.11-re kell mennem gyakorlatra
2012. szept. 10. 12:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Ma nincs suli mert még nincs kész teljesen az órarend csak az ideiglenes
2012. szept. 10. 12:08
 13/17 anonim ***** válasza:

Sok ember bokszzsáknak tekinti a saját gyerekét, mintha a szülőséghez az is hozzátartozna, hogy legyen kibe törölni a lábunkat...

Nem szép dolog egy anyától, hogy azzal fenyegetőzik, felhívja az egész rokonságot, meg eláztat a tanárodnál. Épp hogy védenie kellene.

Megoldás nincs, csak a türelem.

2012. szept. 10. 12:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Milyen jól lepontozgattad a neked nem tetsző válaszokat...

Most te csak érvelsz, kifogásolsz, csak hogy ne kelljen menned holnap se suliba (milyen jó, hogy ma se kell, nem igaz?)

Ha nem tetszik egy válasz sem, minek tetted fel a kérdést? Ennyire unatkozol?

Mondtak itt már jó választ, csak te azt se fogadod el, mert túl kényelmes lenne: anyukád menjen el a papírért, és vigye be a suliba. Addig megmondhatod a tanárnak, hogy negyed kettőre ott lesz a papír (1 órára álljon ott anyukád, hogy azonnal át tudja venni). Addig vagy megelőlegezik a pecsétet neked, és részt vehetsz a gyakorlaton, vagy ülsz az öltözőben negyed kettőig. Ez mutatná a hajlandóságodat arra, hogy részt akarsz venni, csinálni akarod. De ha lógni jobb, akkor mindig meglesz a kifogás rá. Aztán anyádtól meg amit kapsz, a tied lesz.

2012. szept. 10. 12:21
 15/17 A kérdező kommentje:
anyunak van egy húga aki a nagynéném.A mamám nagyon bunkón bánt vele mindig is,és nem hogy támogatta volna elküldte dolgozni 8. után,és most volt szegénynek a szülinapja és azt mondta a nagynénémnek hogy baszik rá...Most anyu fejét is olyanokkal tömi hogy küldjön el a részeges apámhoz akit nem is ismerek.Múltkor összepakolta a cuccaim és kidobálta meg adott 5000 forintot hogy menjek el és szálljak fel a buszra
2012. szept. 10. 12:22
 16/17 A kérdező kommentje:

hagyjál már te békén. Nem én pontoztam le hanem a többi válaszadó.Én egy választ sem pontoztam.

Azt a 3 igazolatlant szerinted ki fogja nekem leigazolni?? Sokkal jobban megérné így hogy be sem megyek mert akkor a gyakorlatos tanár leigazolná.De most azt hogy ott ülök az öltözőbe szerinted melyik tanár igazolná le nekem?? Lenne 3 igazolatlanom amire már megy a figyelmeztető...Ha nem vagy tisztában a dolgokkal akkor minek irogatsz nekem?

2012. szept. 10. 12:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne vagdalkozz olyan kifejezésekkel, amelyek valódi tartalmáról - láthatóan - fogalmad sincsen. Nem vetit az semmit sehova, egszerűen csak hisztizik, vég nélkül. Képtelen tudomásul venni, hogy ő maga öregszik, te pedig serdülsz, hamarosan felnősz. Retteg a magánytól. Persze, ez nem ok arra, hogy tönkretegye az életedet a hisztirohamaival.

Hogy mit tegyél? Ha nem bírod el anyukád bőgő- és hisztirohamait, akkor kérj segítséget! Ne innen, hanem egy szakembertől. Mondjuk mindjárt elmehetsz egy iskolapszichológushoz kezdésnek.

És nyugodj meg. A rokonságot csak egy darabig fogja hívogatni (valószínűleg egyszer sem, csak fenyegetőzik), mert ép eszű rokon a második-harmadik ilyen "jajmilyenr&hadékagyerem-képzeljétekelmitcsináltmegint..."

panaszkodósdi után meg fogja találni a módját, hogyan kerülje el az édesanyádat - akár telefonon, akár élő valóságában.

2012. szept. 10. 13:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!