Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem beszoktatta a fiunkat...

A férjem beszoktatta a fiunkat az ágyba és azóta semmi szex, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elnézés, ha kicsit közönségesen fogalmaztam meg a kérdést, de lényegre törő szerettem volna lenni.

Szóval az a helyzet, hogy a 3 éves fiunkat a férjem rászoktatta arra, hogy velünk aludjon, párszor sírt, hogy velünk szeretne, a férjem megengedte, és azóta rendszeresen hisztizik, hogy velünk akar. Most már mindig az apjával alszik, én pedig átmentem a nappaliba. Ez így nem jó, van egy 7 hónapos lányunk is, miatta egyébként is sokszor fel kell kelni. De mikor végre elaludna, akkor a fiam sír, hogy hadd aludjon az apjával, én pedig viszem át a cuccomat a földszintre. Eléggé kikészít ez a dolog, persze imádom a gyerekeket, de mire sikerült visszanyernem az alakomat és regenerálódtam és készen állnék, hogy a férjemmel ugyanolyan legyen a kapcsolatunk, addigra meg ez a probléma került fókuszba. Mit tehetnék? Egész nap nem érünk rá, este pedig a fiam lecsapja a hisztit, a férjem meg úgy gondolja, hogy ez oké.

2012. okt. 11. 20:50
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%

szerintem a férjed nem akar veled szexelni, és ez jó ürügy neki

beszélgess vele, aztán együtt szoktassátok le a kölyköt

2012. okt. 11. 20:54
 2/29 anonim ***** válasza:
32%
1-es a tapasztalt családapa, ugyebár :S
2012. okt. 11. 20:55
 3/29 A kérdező kommentje:
Nem, ő nappal akar, mikor egyáltalán nem alkalmasak a körülmények. Várnám az estét, amit végre együtt tölthetünk munka/gyerekek/külvilág nélkül és akkor jön a fiam hisztije. Mikor mondtam neki, hogy hülyeség volt beszoktatni a gyereket, akkor mondta, hogy nem tud vele mit csinálni, kötődik hozzá.
2012. okt. 11. 21:03
 4/29 anonim ***** válasza:
88%

Sürősen beszéld meg a férjeddel, hogy ez neked nem jó, mert ebből - jól érzed - csak a baj van.

Nagyon kifogás-szagú ez a gyerek beszoktatás, légy résen.

Mindig légy csinos, és kedves, bújós; nem csak az ágy alkalmas szeretkezésre, kezdeményezz, és figyeld, mit lép a drága.

De jól értem, hogy most, 7 hónappal a kicsi születése után állsz készen a szexre? Nem gondolod, hogy ez a férjednek kcist hosszú idő volt...?

2012. okt. 11. 21:06
 5/29 anonim ***** válasza:
75%

Közben írod, ő nappal akar.

Ha akar, akkor nagy baj nincs. :-)

Mi az, hogy nem alkalmasak a körülmények? Felnőtt, egészséges pár vagytok, a gyerekek biztonságban (gondolom, alszanak), ti otthon vagytok, ráértek, hát miért nem jó neked nappal?

2012. okt. 11. 21:08
 6/29 anonim ***** válasza:
73%
Érdekes, hogy a férjed szerint viszont alkalmasak a körülmények a nappali szexhez. Meg kell beszélnetek, hogy szerintetek mikor lenne a legjobb időszak ehhez, és ha úgy találjátok, hogy mégiscsak az este, akkor a férjednek kell a sarkára állni, és nem hagyni a veletek alvást.
2012. okt. 11. 21:11
 7/29 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, igazad van a párod nagyon rosszul tette, hogy beszoktatta a gyereket minden nappal nehezebb lesz visszalépni ebből. Így lassan, de biztosan tönkre fog menni a kapcsolatotok, szépen ülj le és beszélj vele komolyan erről. A gyerek nem való a szülők ágyába, rengeteg helyen olvashatsz erről, nem egészséges és nincs is rá igazából szüksége. Én is nagyon nehezen szoktattam vissza a lányomat a közös ágyból, de megérte, a páromnak igaza volt. Ha lesz még egy baba, sosem fogom engedni hogy köztünk aludjon, irtó hamar odaszoknak.
2012. okt. 11. 21:13
 8/29 anonim ***** válasza:
85%

Hát nem tudom, a leírtak alapján nekem is kifogásnak tűnik az egész. A gyerek jó ürügy hogy ne kelljen izélni. Lehet a férjed fáradt, impotens lett, de még szeretője is lehet. Az alternatíva a nappali szex tudja jól hogy neked nem kell, szóval jól körül van bástyázva a noszex.

Nappal egyébként nekem sincs kedvem!

2012. okt. 11. 21:14
 9/29 A kérdező kommentje:

Tudod hogy zajlik ez a nappali dolog? Rohan valahova és előtte fél órával kinyögi, hogy csinálhatnánk valamit gyorsan. Semmi romantika, tehát nappal esélytelen a dolog.

Nem most állok készen, csak eléggé megviselt, hogy felszedtem majdnem 10 kilót. Mindig csinos, igényes csaj voltam, akit dicsértek, és ezután utáltam tükörbe nézni. Nem éreztem magabiztosnak magam, de most már ennek vége, előkerültek a szűk ruhák, magassarkú, szép fehérnemű, szerettem volna kiegyensúlyozottan együtt lenni a férjemmel.

2012. okt. 11. 21:14
 10/29 anonim ***** válasza:
76%
Valószínűleg kerülni akarja az intimitást Veled, és ezt a módszert választotta.
2012. okt. 11. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!