Mennyire lenne gáz ha csak szex miatt jönnék össze vele?
Már 1 éve nincs barátnőm ezért alkalmi csajokon éltem/élek. Sok lánnyal voltam de már félek, hogy elkapok valamit meg jó lenne már egynél maradni. Van egy lány aki szerelmes belém de én nem vagyis lehet, hogy megszeretném. Mostanában nem bírok magammal és legszívesebben az első nőnek nekimennék akit meglátok. Szerintetek nagyon gáz lenne ha csak ezért jönnék vele össze?
22/F
Ha ribis, akkor nyugodtan. De egy jó érzésű lány szívét ne törd össze. Anélkül is kalandozhatsz.
Ha tudnám, hogy valaki szeret, nem tudnám így kihazsnálni...és nem csakazért, mert velem megtették hosszú hónapokon át, és leépíttte önbizalmam
Ha összejössz vele csak a szex miatt, jól ellesztek, ha alkalmazkodsz és barátnőként kezeled.Amikor összeveszel vele,mert neki kevés amit nyújtasz,akkor kidob és sírni fogsz utána és leesik a tantusz,hogy beleszerettél, de akkor már késő bánat.
Ez lesz a sztori én tudom előre XD
Kérdezzük meg őt, vajon mit gondol rólad.
Nem azért mondom, mert álszent vagyok, vagy én is nőből, hanem azért, mert tényleg undorító dolog: Kihasználni valakit, aki szeret téged. Ennél rosszabbat nehezen tudok elképzelni.
Ez a lány csak szerelmes beléd, de nem szeret téged. A két dolog nagyon nem ugyanaz. A szerelem illékony, hamar elmúlik, épp olyan könnyen, ahogyan fellobban.
A szeretet kialakulásához idő kell, a szerelem csak illúzió. Ez a lány nem is ismer téged, ahogyan te sem őt. Amit mostanáig láttatok egymásból, az csak a felszín. Ha majd igazi kapcsolatban lesztek, ha eddig egyáltalán eljuttok, akkor mondhatjátok, hogy ismeritek egymást. Ekkor jöhet a szeretet is.
Tehát nem kihasználás, ha csak kúrogatod. Ha szétválnának az útjaitok, nyugodtan mondhatod neki, hogy tetszett neked, ezért kezdtél el járni vele, ennyi.
De még az is lehet, hogy megszereted, ennek te sem vetetted el az esélyét, és kikötsz mellette.
Vagy az is lehet, hogy miután összejöttök, ő dob hamarosan téged, mert kiábrándul belőled.
Szóval nyugodtan kezdj vele kapcsolatot, én azt mondom.
Amikor azt mondja neked: szeretlek,
te azt válaszolod majd: én meg csak kihasznállak.
Nagyon romantikus. Keress egy olyan nőt, aki benne van a szexkapcsolatban. Ez az átb*szás feeling elég gáz.
Szerintem közöld Vele őszintén,hogy csak szexkapcsolatra vágysz.Innentől Rajta múlik,mit kezd a helyzettel,az Ő döntései,az Ő hibái is.A lényeg,hogy add meg Neki azt a tiszteletet,hogy őszinte vagy!Tudod,sokszor már az is jólesik egy nőnek,ha a szemébe mondják,mit akarnak Tőle igazából,mert így nem éri csalódás.Aztán vagy belemegy,vagy nem,de mindenképpen ez a legtisztességesebb megoldás,és jóban maradhattok,bárhogy alakul.
Nekem pl. van egy elég jó haverom,és szeretjük egymást,mint embert,húzták már ki egymást a sz@rból.Eddig Ő volt az egyetlen férfi,aki teljesen őszinte volt velem.Egy napon eljutottunk odáig,hogy rájöttünk,vonzódunk egymáshoz,és akkor letisztázta velem,hogy csak szex,és más semmi.Egy ideig viszonyunk volt.Aztán valahogy vége szakadt az idő múltával,de mi még mindig ugyanúgy jóban vagyunk.Szóval ne hülyíts senkit,mert hosszabb távon jobban megéri,ha bepróbálkozol,és nem is csapsz be senkit.A másik becsapása visszaüthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!